Bayern City'i Son Dakikada Çarptı!

Bayern City'i Son Dakikada Çarptı!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu ilk hafta maçında Bayern Münih, evinde Manchester City'yi 1-0 mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu ilk haftasında büyük bir mücadele oynandı. Avrupa'nın iki dev kulübü Bayern Münih ile Manchester City, Allianz Arena'da kozlarını paylaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Bayern Münih son dakikada bulduğu gol ile 1-0 kazandı.

Karşılaşmada rakibine oranla daha etkili bir görüntü çizen Bayern Münih, ilk yarıda Thomas Müller ve Robert Lewandowski ile yakaladığı mutlak pozisyonları gole çeviremedi. Alman ekibinde Arjen Robben yedek kulübesinde oyuna başlarken, 76. dakikada oyuna girdikten sonra takımını hücum anlamında hareketlendi. Münih'te 90. dakikada bir duran topta ileriye çıkan Boateng, ceza alanı çizgisinden, çaprazdan yaptığı vuruş ile takımını öne geçirdi, maç da 1-0 sona erdi. Öte yandan karşılaşmanın son 15 dakikasında önce Robben'in yerde kalmasının ardından Bayern Münih, sonra da David Silva'nın düşmesi ile birlikte Manchester City penaltı itirazlarında bulundu.

Bu sonucun ardından Bayern gruba 3 puanla başlamış ve moral depolamış oldu. E Grubu 2. hafta mücadelelerinde Bayern Münih, deplasmanda CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecekken, Manchester City ise evinde Roma'yı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.