Mustafa Güler : Eneler Ve Egoları Kenara Bırakın

Mustafa Güler : Eneler Ve Egoları Kenara Bırakın
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, hastaneden hastaneye yol konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Seçim vaatleri arasında böyle bir konunun bulunmadığına dikkat çeken Güler “Bazı kesimler belediye ile kamuoyunu karşı karşıya getirmek istiyor“ dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yeni hastane ek binasının hizmete girmesi ve eski SSK hastanesinin taşınmasının ardından ortaya atılan yol konusunda açıklamalar yaptı. Bu konunun seçim döneminde de gündeme getirildiğini kaydeden başkan Güler, hiçbir zaman kendilerinin seçim vaadi olarak konuyu ele almadıklarını, bugünlerde yapılan yorumların da iyi niyetten uzak, belediye ile kamuoyunu karşı karşıya getirmek adına yürütülen bir çalışma olarak nitelendirdi. Güler, “Hastaneden hastaneye yol konusu seçim döneminde de konuşuldu. Bir gün mutlaka yapılacaktır ama bu seçim taahhütlü verilen bir olay değildir. Belediye yeri geldiği zaman üzerine düşeni bir şekilde yerine getirmektedir. Tavşanlı’da sanki başka gündemler yokmuş gibi, sırf gündem oluşturma düşüncesiyle, belediyeyle kamuoyunu karşı karşıya getirme anlayışıyla hareket edilmektedir. Biz verdiğimiz her sözün arkasındayız, ne zaman nasıl bir ifade kullandıysak unutmayız. Notlar alarak geçmişte ne demişiz bakarız. Tavşanlıyı germeye gerek yok. Kurumlar arası birlikteliği bozmaya hiç gerek yok. Her kurum ister siyasi olsun ister sivil toplum kuruluşu, isterse resmi kurum, kendi üzerine düşün vazifeyi yaptıktan sonra, beraber çalışması gerektiği dönemlerde eneler ve egoları bir kenara bıraktığımız zaman yapamayacağımız, başaramayacağımız iş yoktur" diye konuştu.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçe menfaatleri adına hareket etmeye devam edeceklerini, Tavşanlı halkının sağduyusuna da sonuna kadar güvendiğini ifade etti.

Mustafa Güler : Eneler Ve Egoları Kenara Bırakın

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.