Gazeteci Ali Bulaç Hastaneye Kaldırıldı!

Gazeteci Ali Bulaç Hastaneye Kaldırıldı!
Zaman yazarı Sosyolog Ali Bulaç son iki gündür göğsündeki ağrılar nedeniyle doktoru Deniz Şener’e sağlık kontrolüne gitti. Ali Bulaç'a doktoru tarafından anjiyo yapıldı ve 2 stend takıldı.

Şeker ve tansiyon hastalığından kaynaklanan rahatsızlığı nedeniyle Ali Bulaç'a 2004 yılında By-Pass ameliyatı yapılmış ve 4 damarı değiştirilmişti. Anjiyo ve stent takma operasyonu Memorial Hastanesi’nde yapılırken Bulaç'ın göğsünde belirginleşen ağrı şikâyeti ile hastaneye geldiği belirtildi.
 
Nöbetçi Doktor Ali Bulaç’ın durumu hakkında şunları söyledi, "Dün ve bugün ağrıları artınca Bulaç, doktoru Deniz Şener'e başvurmuş. Doktor bey anjiyo yapılmasını uygun görmüş. Bir damarına iki tane stend takılmıştır.” ifadelerini kullandı.
 
Ayrıca nöbetçi doktor, Bulaç'ın durumunun iyi olduğunu belirterek, “Bir günlük müşahede altında kalarak hastanın takibini yapıyoruz. Sıkıntı çıkmazsa yarın taburcu olur.” dedi.
 
Eşi, Ali Bulaç'ın 10 yıl önce By-Pass ameliyatı geçirdiğini bir damarındaki sıkıntı nedeniyle stent takma kararı alındığını belirterek, şuan genel durumunun çok iyi olduğunu söyledi.
 
Kalp Damar Cerrahisi Kroner Yoğun Bakı bölümünde müşahede altında bulunan Bulaç'ın yarın taburcu edilmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum