Başbakan'a Sürpriz Telefon

Başbakan'a Sürpriz Telefon
Rehinelerin serbest bırakılmasından sonra Hükümete teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu'nu da bizzat aradı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Musul'da rehin alınan Türkiye konsolosluk görevlilerinin Türkiye getirilmesinden dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti.

Görüşmede, Başbakan Davutoğlu'nun da bu tür dönemlerde "bir ve beraber" olmanın ve mutlulukları paylaşmanın önemli olduğunu belirtiği, bu anlamda ana muhalefet partisi liderine telefonla aradığı için teşekkür ettiği öğrenildi.

Bu arada, CHP Basın Birimi'nden de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Davutoğlu'nu aradığı ve rehinelerin kurtarılması nedeniyle kutladığı belirtildi.
Açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, telefonla aradığı Davutoğlu'na "49 vatandaşımızın IŞİD terör örgütünün elinden sağ salim kurtarılmasından büyük memnuniyet duydum, geçmiş olsun ve kutlarım" dedi. Açıklamada Davutoğlu'nun da böyle zamanlarda gösterilen birlik ve duyarlılığın önemine dikkat çekerek Kılıçdaroğlu'na teşekkür ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum