Başkent’te “KARA” Karşılama

Başkent’te “KARA” Karşılama
Büyükşehir Belediyesi’nin Havaalanı Yolu girişinde tonla para harcayarak yaptığı “WELCOME TO ANKARA” yazılı ışıklandırmada kısa bir süre sonra arıza meydana geldi
Büyükşehir, Başkent’in Protokol Yolu olarak bilinen Havaalanı Yolu’na diğerlerine oranla daha bir özen göstermiş, 30 Mart seçimleri öncesi güzergahı dev ışıklı lambalarla süslemişti. Yolun Pursaklar mevkiinde yan duvarlara kocaman, Türkçe “Ankara’ya hoş geldiniz” anlamına gelen İngilizce “WELCOME TO ANKARA” yazılı ışıklı tabelalar yapılmıştı. 
 
Kimi vatandaşlar bunu abartılı bularak, Büyükşehir’i eleştirmiş; “Bu kadar masrafa ne gerek var. Vatandaşın vergilerinden oluşan belediye bütçesi çarçur ediliyor. Üç gün sonra arızalanacak, öylece kalacak” yorumunda bulunmuştu. Korkulan oldu. Sistem arızalandı ya da lambaların bir kısmı bozulduğu için ışıklandırmanın bazı bölümleri söndü!
 
BİRTEK “KARA” KISMI KALDI 
Yazılı ışıklandırmanın sadece “KARA” bölümü kaldı. “WELCOME TO ANKARA” yazısından sadece “KARA” kısmının yanıyor olması, hayli ilginç bir görüntü oluştururken, kimi vatandaşlar “Başkent’te ‘kara’lı karşılama” yorumlarında bulundu. 
 
ankara.jpg
KARA KARA YANIYOR 
Protokol Yolu’nda günlerdir ışıklandırma bu şekilde yarım yanıyor ve hiçbir yetkili durumun farkına varmıyor. Kimi vatandaşlar “Hoş gözüksün ve havaalanından gelenleri güzel karşılamak amacıyla bu ışıklı yazılar yapıldı. Yapılır yapılmaz ışıklar bozulmaya başladı. Şimdi ise sadece Ankara’nın ‘KARA’sı kaldı. Ankara’nın bahtı kara olduğunun işte ispatı” şeklinde ifadeler sarf etti.
 
YA DÜZGÜN YANSIN YA DA SÖKÜLSÜN 
Büyükşehir’i göreve çağıran vatandaşlar da “Yaptınız madem düzgün bir şekilde çalışmasını sağlayın. Sağlayamıyorsanız tümden sökün atın. Bu hali Başkentimizi küçük düşürüyor” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum