Cüneyt Ülsever Suç Üstü Enselendi

Cüneyt Ülsever Suç Üstü Enselendi
Kendisi düştükçe yazdığı gazeteler de düşük çaplı olan Cüneyt Ülsever, bugün kaleme aldığı yazısında adeta suç üstü yakalandı. Ülsever, sosyalist bakış açısının "ABD karşıtlığı" masalının çöküşünü gösterdi.

Sol kırması Yurt gazetesinin sözde sosyalist yazarı Cüneyt Ülsever çaptan düştükçe yazdığı tirajı da az gazetelere düşmeye başladı. Ülsever'in son kapak attığı gazete ise Kemalist Yurt gazetesi oldu. Sosyalizm ve Kemalizm'i birleştirme görevi üstlenmiş gazetenin çakma sosyalist yazarı bugünkü yazısında kendisini suç üstü yakalattı.

ABD GÜZELLEMESİ

Her seferinde ABD karşıtı söylem geliştiren Ülsever, oğlunun New York'ta yaşadığını kendi köşesinden duyurdu. Yazıda, oğlunu New York'a nasıl gönderdiğininden de bahseden Ülsever, yazısının devamında da yaz boyu Ege'de nasıl tatil yaptığını anlattı.

Küçük burjuva tatil anlayışı, her seferinde emperyalist diye aşağıladığı ABD'ye oğlunu göndermesi ve bunu gururla yazması Cüneyt Ülsever özelinde, kendilerini "sosyalist" olarak adlandırılan ufak bir kesimin neden millet tarafından ciddiye alınmadığını da göstermiş oldu.

YENİ AKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum