Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi
Saadet Partisi (SP) Kilis İl Başkanlığı Eylül ayı genişletilmiş İl Divan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Saadet Partisinin Eylül ayı genişletilmiş İl Divan toplantısına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi Kilis İl Başkanı Şerif Karakurt ile çok sayıda partili katıldı.

Eylül ayı genişletilmiş il divan toplantısında bir selamlama konuşması yapan Saadet Partisi Kilis İl Başkanı Şerif Karakurt, “Bugün dünyanın dört bir tarafında mazlum Müslüman kanı akıyor. Ama gerek Avrupa’dan ve Amerika’dan akan Müslüman kanı için hiç ses çıkmıyor. Saadet Partisi'nin iktidarında inşallah mazlumlar, masumlar kimsesizler gerektiği hak ettiği değeri alacaktır. Saadet Partisi'ni yok sayamaya çalışanlar bilsinler ki Saadet Partisi bu ülkede hakkı üstün tutan bir anlayış ile yoluna devam edecektir” dedi.

Saadet Partisi GİK Üyesi Fatih Aydın ise, Saadet Partisi olarak gece gündüz demeden çalışmalara aralıksız bir şekilde devam etmek ettiklerini ifade ederek, “Saadet Partimizin inşallah iktidar olabilmesi için çalışmalarımızı aksatmadan devam ettirmeliyiz. Saadet Partisi ortaya koyduğu projeler ile Saadet Partisi yaptığı haklı çıkışlar ile ve yine Saadet Partimiz hakkı üstün tutan bir anlayış ile yoluna devam edecektir. Saadet Partisi'nin ilerlemesini istemeyenler, Saadet Partimizin iktidar olmasını istemeyenler yolumuza engeller çıkarsalar da bizler bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz. Bakın resmi rakamlar ile konuşmak istiyorum. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 300-bin 400 lira olduğuna göre sizler bu ülkede asgari ücretle işçi çalıştırıyorsanız o zaman sizler işçilerin köle gibi kullanılmasına imkan sağlıyorsunuz demektir”dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.