Halilhodzic: Ortada bir sorun var

Halilhodzic: Ortada bir sorun var
Trabzonspor'da gözler UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacak Legia Varşova maçına çevrildi.

Bordo-mavililer hazırlıklarına dün sabah yaptığıidmanla başlarken, teknik direktör Vahid Halilhodzic'den oyunculara uyarı geldi. 

Mehmet Ali YılmazTesisleri'ndeki antrenmandan önce saha ortasında kısa bir toplantı yapan Boşnak teknik adam, Kasımpaşamaçında oynanan futboldan ve alınan skordan hiç memnun olmadığını dile getirdi. Halilhodzic'in, ''Her geçen gün daha iyi olmayı beklerken oynanan futbol ve alınan sonuçlar hiç kimseyi mutlu etmiyor. Ortada bir sorun var ve bu sorunu hep birlikte bizim çözmemiz gerekiyor'' diyerek öğrencilerinden daha çok özverili olmalarını istediği bildirildi.

Tecrübeli teknik adam konuşurken, bordo mavili futbolcuların başları önde dinlemeleri dikkat çekti.

YATABARE & ÖZER AYRI ÇALIŞTI

Öte yandan basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışmasının ardından tesislere girerek masaj oldular. Diğer oyuncular ise Halilhodzic yönetiminde taktik çalışması gerçekleştirdi.

Boşnak teknik direktör, çalışma sırasında Majeed Waris ve Kevin Constant ile yakından ilgilendi. Salonda çalışan Aykut Demir ve Mustafa Yumlu antrenmanda yer almadı. Özer Hurmacı ve Mustafa Yatabare'nin ise takımdan ayrı olarak düz koşu ve kondisyon çalışması yaptıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum