Erdoğan 12 Yıllık Evinden O Adrese Taşındı

Erdoğan 12 Yıllık Evinden O Adrese Taşındı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ün boşalttığı Dışişleri Konutu’na taşındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık 12 yıldır oturduğu Keçiören Subayevleri’ndeki evinden sessiz sedasız taşındı. 

Keçiören’deki eşyalar Erdoğan çifti Amerika seyahatindeyken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den boşalan Dışişleri Konutu’na taşındı. Erdoğan’ın ilk konuğu da dün gece Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu.

DÜN GECE İLK KEZ KALDI

Hürriyet gazetesinden Ümit Çetin'in haberine göre, ABD dönüşü hafta sonu İstanbul’da kalan Erdoğan dün gece ilk kez Dışişleri Konutu’nda kaldı. Abdullah Gül Dışişleri Bakanı iken oturmaya başladığı konutu Cumhurbaşkanlığı döneminde de bırakmadı ve tüm görev süresi boyunca burada yaşadı. Gül’ün ayrılmasının ardından bir süre eşyalarını alması beklendi ve konutun boşalmasının ardından Erdoğan dün ilk kez kaldı. 

Erdoğan’ın ilk konuğu da Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu. Erdoğan dün gece saat 24.00’de Davutoğlu’nu konuta çağırdı ve burada yaklaşık 45 dakika görüştü. Görüşmede Davutoğlu’nun Erdoğan’a, Türkiye’nin koalisyona verebileceği katkılar konusunda bilgi verdiği öğrenildi.

YENİ KONUTUN İNŞASI SÜRÜYOR

Konut, Çankaya Köşkü’ne 100 metre, Başbakanlık Resmi Konutu ile de kapı komşusu. Dışişleri Konutu’ndan Başbakanlık Resmi Konutu’na da geçiş bulunuyor. Erdoğan Dışişleri Konutu’na taşınsa da bu konaklamanın kısa süreli olacağı söyleniyor. Erdoğan çifti için Söğütözü’ndeki yeni Cumhurbaşkanlığı kampüsü içinde inşaatı devam eden bir konut yapıldığı ve tamamlanınca çiftin buraya taşınacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum