Bakanlar Kurulu Sonrası Flaş Açıklamalar

Bakanlar Kurulu Sonrası Flaş Açıklamalar
Arınç, "Irak ve Suriye tezkereleri birleştirildi ayrıca Çözüm Kanunu Cumhurbaşkanımızın onayından sonra bu gece yürürlüğe girecek." dedi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları:

- TBMM'de çıkarılan çözüm kanunu bildiğiniz gibi altı maddelik kanunudur. Bakanlar Kurulu kararı çıkarılmıştır ve imzalanmıştır. Bu akşam Cumhurbaşkanımız onaylandıktan sonra yayımlanacaktır.

"ACIMASIZ DAVRANIŞIMIZ SÖZ KONUSU OLACAKTIR"

Bugünlerde tartışması yapılan çözüm süreci bitti, şantaja yönelik konuşmalar bizim açımızdan geçersizdir. Hükümetimiz bu konuda ciddidir. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması noktasında varlığını ortaya koymuştur. Asayişi bozan kısmen terör ve asayişsizlik konusunda acımasız davranışımız söz konusu olacaktır. Bunları çerçevelediğimiz zaman, kabul edilen ve satın alınan bu sürecin yürümesi ve kısa sürede sonuçlanması arzu edilmektedir.

TEZKERELER TBMM'YE GÖNDERİLDİ

TBMM'de perşembe günü bir yıl önce süreleri verilen ve ekim ayı içerisinde süresi bitecek iki tezkerenin yenilenmesi söz konusuydu. Bu tezkerelerin rutin şekilde yenilenmesi... Evet, bu düşünülebilir ama aynı zamanda iki tezkereyi birleştirmek suretiyle bütün tehditleri, riskleri ve Türkiye'nin bulunduğu konumu içerisine alan ve bütün tedbirleri bir arada karşılamaya çalışan bir metin üzerinde çalıştık. Bu metin şu sırada TBMM'ye gönderilmiştir veya gönderilmek üzeredir.

HÜKÜMETTEN BAYRAM MÜJDESİ

Köprü ve otoyollarda bayram tatili boyunca tüm geçiler ücretsiz olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.