Memur Sen’de Yabancı Dil Seferberliği

Memur Sen’de Yabancı Dil Seferberliği
Memur-Sen Aydın’da yabancı dil seferberliği başlattı. Yabancı dilin her geçen gün öneminin artması nedeniyle Sendika yönetimi Özel Aydın Lisan Kursu ile eğitim protokolü imzaladı.

Bünyesinde 12 sendikayı barındıran Memur Sen, 6000 üyesinin faydalanması için Aydın’da 8 yabancı dilde hizmet veren Özel Aydın Lisan Kursu’yla eğitim protokolü imzaladı. Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem Başkaya ve Özel Aydın Lisan Kursu Kurucusu Gönül Şahin Mezkit’in birlikte imzaladıkları protokolle, Memur Sen 6000 üyesine ve onların birinci derece akrabalarını da kapsayan bir eğitim anlaşması imzaladı. Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer yabancı dilin yaşamımızda önemli bir yerinin olduğunu belirterek “Çocuklarımızın bir dil yerine ikinci bir dili öğrenmeleri günümüzde önemli bir gereklilik haline gelmiştir. Bu protokolle, tüm üyelerimiz ve birinci derece akrabalarının yabancı dil, çeviri, konsolosluk işlemlerinde Özel Aydın Lisan Kursu’ndan hizmet aldıkları taktirde belli oranda indirimden yararlanacaklar. Bu vesileyle hem üyelerimizin ve çocuklarımıza yabancı dil öğrenmeyi teşvik ediyor hem de bu eğitimi almak istemeleri halinde indirimlerden faydalanmalarını sağlıyoruz” dedi.

Özel Aydın Lisan Kursu Kurucusu Gönül Şahin Mezkit kurum olarak 8 dilde yabancı dil hizmetlerinin olduğunu belirterek “Globalleşen dünyada internetin de yaygınlaşması ile yabancı dilin önemi daha da arttı. Gerek iş gerekse günlük yaşamda bile ikinci bir dil gerçekten ihtiyaç haline geldi. Kurum olarak bu tarz protokolleri sürekli yapıyoruz ve geri dönüşümü çok güzel oluyor. Bu protokolle Memur Sen’i üyelerine önemli fırsatlar sunduk” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.