1000 Polisle 25 Adrese Baskın!

1000 Polisle 25 Adrese Baskın!
AdanaEmniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde çeşitli suçlardan arananlar ve uyuşturucu satıcılarına yönelik 2 mahallede toplam 28 adrese günün ilk saatlerinde düzenledi.

Helikopter destekli operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Kentte uyuşturucu satıcısı, kapkaç ve hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için merkez Yüreğir İlçesi’nin Şehit Erkut Akbay ile Çamlıbel Mahallesi’nde 28 ayrı adrese sabahın ilk saatlerinde hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş, Narkotik ve Kaçakçılık şubelerinden ekipler katıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir ayda her birine en az 1000 polisin katıldığı operasyonlara yenisini daha ekledi. Çevre güvenliğini alan Çevik Kuvvet polisleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Direniş yapılabileceği olasılığına karşı bazı adreslere Özel Harekat polisleri girdi. Evlerin istinat duvarlarının üzerinden merdivenle geçen Özel Harekat Timleri, bu kez kapıları açılmayan evlere ’koç başları’ kullanarak girdi. İçeridekilerin kimlik kontrolünden geçirilmesi ardından evlerde aramalar yapıldı.

Özel Harekat polislerinin girdiği bir evin damında farklı açılardan sokağı gören 2 kameranın bulunması dikkat çekti. Operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 6 kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.