Tezkere Öncesi Kritik Çağrı!

Tezkere Öncesi Kritik Çağrı!
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yabancı ülkelerde, yabancı askerlerin de Türkiye topraklarında bulundurulmalarına ilişkin tezkere Meclis'te bugün oylanacak.

Milli Gazete bugünkü manşeti ile AK Parti ve siyasilere seslendi. Tezkerenin yanlış olduğunu savundu.
 
MİLLİ GAZETE VİCDANLARA BÖYLE SESLENDİ
 
Bugün lazımsın eyyy vicdan Bugün lazımsın eyyy feraset Bugün milletin adına Kaldıracağın el huzuru mahşerde senden davacı olmasın

Gördünüz “onlarca” yanlışınız “bir” doğru etmedi… Şimdi üçüncü yanlışınızı yapıyorsunuz.. 2003’te yaptığınız hataları bugün yine başka bir hatayla düzeltme iddiasındasınız. Ama yine yanlış yapıyorsunuz!

Bugün değilse ne zaman!

Türkiye tarihi bir dönemeçte. Tezkere  bugün  Meclis’e gelecek. Ama Başbakan Ahmet Davutoğlu, farklı etkinliklerde boy gösterse de böylesi hayati bir konu hakkında “net bir tavırla” ortaya çıkmıyor. Tezkereye ne dört elle sarılıyor ne de tavır alıyor. Süreci tüm ayaklarıyla “Köşk” yürütüyor. 2003’teki süreçte  Dışişleri ve Başbakanlık Danışmanı olan Davutoğlu’nun, “1 Mart” tezkeresine “karşı” duruşu biliniyor. Bugün durum daha da vahim ve Sayın Davutoğlu daha büyük sorumluluk altında. Ama suskun! İktidar partisine sandıkta “onay” veren ülke seçmenin yarısı da suskun. Unutulmamalı ki “oy vermek onay vermektir.” Hassasiyetleri olan medya ise “aşağısı” ile “yukarısı” arasında sıkışıp kalmış durumda. 

“Yürütmenin başı” nerede? Seçmenin “yarısı” nerede?.. ve “hassasiyetleri” olan medya nerede?.

milligazete_021014.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum