IŞİD'in Elinden Kurtarılan Durmuş'un Mutlu Günü

IŞİD'in Elinden Kurtarılan Durmuş'un Mutlu Günü
Terör örgütü IŞİD tarafından Musul'da rehin alındıktan sonra kurtarılan konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı Ali Durmuş, kaçırma olayı nedeniyle düğünü ertelenen oğlunu evlendirmenin sevincini yaşadı.

 Terör örgütü IŞİD tarafından Irak'ın Musul kentinde rehin alındıktan sonra kurtarılarak Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı Ali Durmuş, kaçırma olayı nedeniyle düğünü ertelenen oğlunu evlendirmenin sevincini yaşadı.

Durmuş'un oğlu Onur Durmuş ile Ebru Düzgün, Samsun'da bir düğün salonunda düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi.

Baba Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun 17 Ağustos'ta dünya evine gireceğini ancak Musul'da rehin alınmaları nedeniyle düğün tarihinin değiştiğini anımsattı.

Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadığını aktaran Durmuş, "Bu neşeli ve mutlu günlerimizi bekliyorduk. Son sözün bittiği yerdeyiz. Allah iki tarafı da neşeli, mutlu, sağlıklı, bir ömür boyu evliliklerini sürdürmeyi nasip etsin. Orada, oğlumun düğünü ertelendiği için hüzünlendik. Ama hiçbir zaman ümidimizi yitirmediğimiz için geç olsun da güç olmasın dedik. Önemli olan sağlıklı sıhhatli, kazasız, belasız düğünümüzü yapmaktı" dedi.

Ebru Düzgün'ün babası Dilaver Düzgün ise sabırla beklediklerini, damadının ailesiyle adeta birbirlerine kenetlendiklerini söyledi. Birlik beraberlik içinde olduklarını vurgulayan Düzgün, "Şükürler olsun tam istediğimiz gibi bir aile. Allah'a şükürler olsun damadımızdan, dünürlerimizden çok memnunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.