Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta?
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman bilet fiyatları ne kadar ? Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Milli maçlar....

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman bilet fiyatları ne kadar ? Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Milli maçlar nedeniyle önümüzdeki hafta oynanacak olan derbi karşılaşması öncesi heyecan artmaya başladı.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası Galatasaray Fenerbahçe derbisine şahitlik edecek. 2014-2015 Süper Lig sezonunda ligde ilk kez karşılaşacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe’de şimdiden 3 puanın hesapları yapılmaya başladı. Ligde son oynadıkları maçları kazanan iki ezeli rakip 10’ar puanla 3-4. sırada yer almakta.

Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçı 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Zorlu karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi önümüzdeki hafta içinde belli olacak. Milli maç arası nedeniyle gelecek hafta oynanacak olan derbi karşılaşmasını taraftarlar şimdiden sabırsızlıkla bekliyor.

Şampiyonluk yolunda önemli olan Galatasaray Fenerbahçe maçında yine rakip takımın taraftarları stadı alınmayacak. Karşılaşmanın biletleri biletix.com.tr’den satışa sunulacak. Sarı-kırmızılı takımın resmi sitesinden biletlerin satışa çıkacağını öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe’de Taktik Ne Olacak ?

enerbahçe’de Torku Konyaspor maçında 10 kişiyle alınan 3 puan sevinç yaratırken milli ara sonrasında oynanacak Galatasaray derbisinde birçok eksik oyuncunun olması teknik heyeti yeni arayışlara itti.

Torku Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Bekir İrtegün’ün yokluğunda İsmail Kartal, savunmanın merkezinde Bruno Alves ile Michael Kadlec’i görevlendirecek. Bu durumda bir yabancı oyuncuyu kadroya alamayacak olan Sarı – Lacivertliler’de İsmail Kartal, kafasındaki 11’i şekillendirmeye çalışıyor.

Akla ilk gelen ihtimal Diego-Emre değişikliği olarak gözükse de İsmail Kartal, başka formülleri de devreye sokmaya çalışıyor. Mousa Sow’u ileriye çekmeyi planlanyan Kartal’ın Emre’yi Mehmet Topal’la birlikte savunmanın önünde sahaya sürmesi bekleniyor. Alper Potuk’un ise orta alanan solunda derbiye çıkabileceği öğrenildi.

Torku Konyaspor maçında belindeki sakatlığı nükseden ve milli takım kadrosundan çıkarılan Volkan Demirel için seferberlik ilan edilmiş durumda.

Torku Konyaspor maçının son dakikalarında çizgiden çıkardığı topla mücadeleye damga vuran Michael Kadlec’in performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. İsmail Kartal maçın ardından Çek oyuncuya teşekkür ederek, “Böyle devam edersen ilk 11’in değişmezi olacaksın” dediği öğrenildi.
Fenerbahçe’de milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sakat oyuncuların iyileşmesi için büyük fırsat olacak. Hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Alper Potuk ve Raul Meireles gibi isimlerin lige kadar toparlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.