İncir Reçeli 2 Vizyonda! İşte Fragmanı

İncir Reçeli 2 Vizyonda! İşte Fragmanı
İncir Reçeli 2 filmi 17 Ekim Cuma itibariyle vizyona girdi. İşte İncir Reçeli 2 filminin fragmanı ve filmin konusu!

İncir Reçeli 2 filmi vizyona girdi. İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai de oynuyor ve şarkıları  seslendiriyor. İşte İncir Reçeli 2'nin fragmanı ve İncir Reçeli 2 filminin konusu:

Filmin konusu özetle şöyle:

Metin (Halil Sezai), sevdiği kadını kaybettikten sonra uzun süreli bir yas dönemine girer. Artık barlarda şarkı söylemekte olan Metin'in yolu beklenmedik bir anda Gizem'le (Şafak Pekdemir) kesişir. Geçmişlerinde benzer şeyler yaşamış bu iki insan arasında yeni bir hikaye başlar.

İlk film İncir Reçeli’nde sevdiği kadını kaybeden Metin (Halil Sezai Paracıkoğlu) İncir Reçeli 2’de derin bir yalnızlığın içindedir. Bir barda şarkılar söyleyerek ve yitirdiklerinin yasını tutarak yaşamını sürdürürken beklemediği bir anda karşısına Gizem çıkar. Gizem Metin’e biri olmak gerektiğini anlatır, en azından biri için. Hem yalnızlıkları hem acıları benzeyen bu iki insan birbirine şifa 
olabilecek midir? Halil Sezai Paracıkoğlu’nun şarkılarıyla da zenginleşen İncir Reçeli 2 hem modern bir aşk hikayesi, hem de hayata yeniden tutunmanın öyküsü...

İncir Reçeli 2 filminin fragmanını izlemek için tıklayın.

İncir Reçeli 2 filminin galası yapıldı

Gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağırlar, kalifiye bir ekiple özverili çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
 
"Kağıtta yazılana inanan bir ekip vardı. Kendi kanaatimiz, ilk filmi aratmayacak bir iş ortaya çıktı. Biz buna iş diyemiyoruz, aramızda duygusal bir bağlılık var. Umuyorum ki filmi izleyenler, ilk filmde yaşadıkları duyguları bunda da bulacaklar. Bu dakikadan sonra konuşacak bir şeyimiz yok. Bundan sonra konuşacak olan filmdir."

Filmin başrol oyuncularından Halil Sezai Paracıkoğlu da ikinci filmde de şarkılar bestelediklerini kaydederek, "Filmi izleyenlerin tepkilerine göre bu şarkıların etkisini göreceğiz" diye konuştu.

Diğer başrol oyuncusu Şafak Pekdemir ise bunun ilk sinema filmi deneyimi olduğunu ifade ederek, "Böyle başarılı bir yapımda oyuncu olarak bulunmak çok heyecan verici" dedi.
Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.