Hasan Şaş: 6-0'lık Maçta Bile...

Hasan Şaş: 6-0'lık Maçta Bile...
Futbol yorumcusu Hasan Şaş, Galatasaray'ın Fenerbahçe karşılaşmasında sergilediği performansı eleştirdi.

Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Wesley Sneijder'in son dakikalarda attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonunda mücadeleyi değerlendiren Hasan Şaş, "Galatasaray'ı 6-0'lık maçta bile bu kadar ileri çıkamaz görmedik" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş, "Galatasaraylı futbolcuların hepsi ilk yarı bitsin, bir an önce bitsin istedi. Sneijder 88'de bir öbür köşeye ve bir diğer köşeye vurdu, maçı aldı" şeklinde konuştu.

İsmail Kartal'ı öven Hasan Şaş, "İsmail Kartal'ın oyun başlangıcından kırmızı karta kadar oyun planının doğru olduğunu düşünüyorum. Prandelli bu planla devam edecekse Galatasaray'da halen eksiklikler var. Bu maç yanıltmasın" dedi.

Galatasaray'ın orta saha sistemini eleştiren Hasan Şaş, "İlerideki oyuncuları rahatlatmak istiyorsanız gerideki üçlünüz bu olmamalı. Emre Çolak, Hamit, ve Okan-Emre tipindeki adamları olmalı ki arkayı toparlasın. Fenerbahçe'ye karşı kendi evinizde 40 dakika çıkamıyorsanız bu yüzden çıkamıyorsunuz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.