Beşiktaş'ı Bekleyen Büyük Tehlike!

Beşiktaş'ı Bekleyen Büyük Tehlike!
Partizan-Kızılyıldız derbisinde Arnavutluk ve Kosova bayrakları yakıldı. Partizan-Beşiktaş maçında 2 bin polis görev alacak.

Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan Partizan-Kızılyıldız derbisi, Partizan'ın 1-0 galibiyetiyle sona ererken, karşılaşmada olaylı Sırbistan - Arnavutluk maçının benzeri olayları yaşandı. Derbi maçın oynandığı Partizan stadının dört bir yanında "Kosova Sırbistan'dır" pankartları yer alırken , "Arnavutlara Ölüm" sloganları atılarak , Arnavutluk ve Kosova bayrakları yakıldı. Ayrıca maç sırasında Partizan ve Kızılyıldız taraftarları da kendi aralarında çatıştılar .

YAKILAN MEŞALELERDEN MAÇ DURDU

Partizan ile Kızılyıldız arasındaki 147. derbi, Partizan'ın 1-0 galibiyetiyle sona erdi. Sırbistan Yelen Süper Ligi'nin 9. haftasında başkent Belgrad'da ki Partizan Stadı'nda Partizan ile Kızılyıldız arasında yapılan 147. derbi, ev sahibi takımın 1-0 galibiyetiyle sona erdi. Konuk takım Kızılyıldız taraftarlarının, meşale yakması üzerine çıkan kısa süreli gerginlik nedeniyle hakem Milorad Mayiç, yaklaşık 35 bin seyircinin izlediği maçı 7. dakikada durdurdu. Sahaya inen dumanın dağılmasının ardından karşılaşmaya devam edildi. Partizan, 77. dakikada Nikola Drinçiç'in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı ve karşılaşmadan da aynı sonuçla galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ 23 EKİM'DE BU SAHADA KRİTİK MAÇA ÇIKACAK

23  Ekim'de, Beşiktaş , UEFA Avrupa Ligi maçı çerçevesinde Belgrad'da ki bu olaylı stadyumda Partizan ile karşılaşacak.

UEFA'nın da kritik maç ilan ettiği Partizan-Beşiktaş maçın öncesi Sırp polisi alarma geçti.

Bu önemli karşılaşmada Beşiktaş'ı desteklemek için , Arnavutluktan, Kosova'dan ve özelikle Novi Pazar'da ki Müslümanlar , stat da hazır bulunacaklar belirtirken , Sırp taraftalar da bu  maçta Arnavutluk ya da Türkiye bayrağının açılmasını engellemek için hazır olduklarını söylediler. Kritik maçta  2 bin polisin görev alacağı söylenilirken Kosova ile Arnavutluk televizyonları da Partizan-Beşiktaş maçını naklen yayınlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.