Gürsel Coştu!

Gürsel Coştu!
CHP'de Baykal kaseti sonrası makam basamaklarını bir bir çıkan isim olan Gürsel Tekin, Gülen medyasına konuştu.

Deniz Baykal'ın uygunsuz görüntülerinin bulunduğu kaset sonrası partiden uzaklaşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) basamakları esrarengiz biçimde bir bir yükselen Gürsel Tekin kaset, ses kaydı ve şantaj tapelerinin merkezinde olan Paralel Yapı'nın gazetelerinde boy göstermeye devam ediyor.

"Fetullah Gülen'in bir gülüşüne tüm servetimi bağışlarım" diyen Akın İpek'in sahibi olduğu Bugün gazetesine konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in konuşmasında baştan sona paralel yapılanmanın argümanlarını kullanması dikkat çekti.

'CHP'NİN BAŞINA DİN ADAMI GEÇEBİLİR'

Tekin'in ilginç karşılanan sözlerinden birisi de "yeni genel başkan" profili çizmesi oldu. Bugün muhabirinin "İleride bir din adamını CHP'nin başına görebilir miyiz?" sorusunu olumlu şekilde cevaplayan Tekin, "Elbette olabilir. CHP'deki kurultayda İhsan Özkes (emekli müftü) birinci oldu. CHP tabanı böyledir. Partimizde çok sayıda muhafazakâr insan var." ifadelerini kullandı.

'MUHAFAZAKARLIK YALAN SÖYLEMEMEK, YETİM HAKKI YEMEMEKTİR'

Konuşmasında muhafazakârlığın tanımını da yapan CHP'li Gürsel Tekin, "Muhafazakârlık nedir? Haramdan uzak durmaktır, yetimin hakkını yememektir, yalan söylememektir." diye konuştu.

Kendisini "muhafazakâr" olarak tanımlamayan bir partinin yönetim kadrosunda bulunan Tekin'in sözleri "Muhafazakarlık yetim hakkı yememek, haramdan uzak durmak ve yalan söylememek ise CHP'nin bu durumdaki konumu ne oluyor?" şeklindeki soruları akıllara getirdi.( YENİ AKİT)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum