Adolt Hitler'le İlgili Bomba İddia!

Adolt Hitler'le İlgili Bomba İddia!
İngiliz Channel 4 kanalının belgeseline göre; kokain olan Alman Nazi lideri Adolf Hitler ayrıca her gün 74 farklı ilaç kullanıyordu.

Alman Nazi lideri Adolf Hitler'in uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı. II. Dünya Savaşı'nda ABD istihbarat servisi tarafından hazırlanan 47 sayfalık rapora göre; Hitler'in kokainin yanında, günümüzde yaygın olarak kullanılan metamfetamin bağımlısı olduğu da ileri sürülüyor. Hastalık hastası olduğu belirtilen Hitler'in 74 farklı ilaç kullandığı da iddia ediliyor. 

MUSSOLİNİ STRESİNE KARŞI... 

Hitler ile ilgili bir belgesel hazırlayan İngiliz Channel 4 kanalından yetkililer ele geçirdikleri dosyada "Hitler'in abartılı ilaç kullanımının gözler önüne serildiğini" belirtiyor. Hitler'in tedavisinde yer alan doktorların ifadelerine göre; Nazi lideri metamfetamin bazlı "Pervitin"in yanı sıra morfin bazlı "Eukodal" isimli ilacı da kullanıyordu. Alman lider hakkında inanılmaz iddiaların yer aldığı dosyada ayrıca, Hitler'in İtalyan diktatör Benito Mussolini ile görüşmeden önce çok stresli olduğu ve stresinin üstesinden gelmek için metafetamin aldığı da kaydediliyor. 

ENERJİ VERSİN DİYE KULLANMIŞ 

Hitler'in uyuşturucuya ve ilaca olan bağımlılığının ise Berlin'de Doktor Theodor Morell ile buluşmasının ardından başladığı ileri sürülüyor. 1936'dan ölümüne dek Hitler'i tedavi eden Morell'in birçok Yahudi'yi tedavi ettiği ve kendisinin de Yahudi olduğuna dair söylentiler mevcut. Buna rağmen Morell ve eşinin Bir Noel kutlaması için Hitler'in Almanya'da Bavyera'da bulunan dağ evine davet edildiği ve burada Alman liderin kendisinden kişisel doktoru olmasını istediği de iddialar arasında yer alıyor. Morell'in bunu üzerine Hitler'e şaşırtıcı uzunlukta bir ilaç listesi verdiği ve listede Alman liderin enerjiye ihtiyaç duyduğunda kullanacağı bazı maddelerin olduğu kaydediliyor. 

İLAÇLAR YÜZÜNDEN PARKİNSON OLDU 

Savaş uzamaya devam ederken, bu tür ilaçların Hitler'in parkinson hastalığına yakalanmasına sebep olabileceği dosyada yer alıyor. Zira yüksek düzey bir askeri yetkili olan Heinz Guderian, "Sol kısmı olduğu gibi titriyordu. Acayip bir şekilde yürümeye başlamıştı ve daha önce olmadığı kadar eğiliyordu. Mimikleri aksıyordu ve çok yavaştı" diyerek ilacın Hitler'e olan etkisini tarif ediyor. 

DOKTORU ÖNERDİ

Hitler'i uyuşturucuya doktoru Theodor Morell (üstte gözlüklü) alıştırmış. Nazi liderinin enerjiye ihtiyaç duyduğunu söyleyen Morell, Hitler'in her gün onlarca hap almasına yol açmış.

Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum