İsrail Cumhurbaşkanı'ndan Şok itiraf!

İsrail Cumhurbaşkanı'ndan Şok itiraf!
Ortadoğunun çıbanı Siyonist İsrailin tepesindeki isim sonunda gerçekleri dile getirdi.

Cumhurbaşkanı İsrail toplumunun psikolojik olarak “hasta” ve tedaviye ihtiyacı olduğunu itiraf etti. Biraz farklı bir görüşe bile tahammül edilmediğini belirten Cumhurbaşkanı Rivlin, “İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi. ‘İnsan olmayı mı unuttuk?’ şeklindeki sözleriyle bir gerçeği daha ikrar etmiş oldu.

‘Hastalık her yere nüfus etti’

Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, “İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi” dedi. Rivlin, İsrail Bilim Akademisin’de düzenlenen “Yabancı Düşmanlığı ve Başkasını Kabullenme” konferansında yaptığı konuşmada, “İsrail’deki Araplar ve Yahudiler arasındaki gerginlik rekor seviyelere ulaştı. Farklı taraflar arasındaki ilişkiler ise en düşük seviyede seyrediyor. Şiddet hastalığı sadece belli bir kesimle sınırlı değil, tüm alanlara nüfuz etmiş durumda” ifadelerini kullandı.

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin

Sözlü Saldırıya Uğruyorum

Facebook’ta “belli bir grubun görüşüne tam olarak uymayan bir paylaşımda bulunduğunda kendisinin de sözlü tacize uğradığını” dile getiren Rivlin, “İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi” diye konuştu. İsrailli akademisyenlerin, şiddetin azaltılmasında çok önemli bir yerinin olduğunu düşündüğünü anlatan Rivlin, “Futbol statlarında olduğu kadar akademide de şiddet var. Sosyal medyada, hastanelerde ve okullarda da şiddet var. ‘İnsan olmayı mı unuttuk?’ diye soracağım. Nasıl konuşulabileceğini mi unuttuk? İsrailli akademisyenlerin, toplumdaki şiddeti azaltmada çok önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum.”

Evet, hastasınız çünkü; 5765 yıllık mikrobu taşıyorsunuz…

Evet, hastasınız çünkü; müslüman kanı dökmeyi öğütleyen bir amentünüz var.

Evet, hastasınız çünkü; kendinizden olmayan herkesi kendinize köle görüyorsunuz.

Evet hastasınız çünkü; insanlık tarihi boyunca bozgunculuk ve ifsaddan başka bir şey yapmadınız.

Evet, hastasınız çünkü; rehber olarak gönderilen peygamberleri bile şehit ettiniz.

Evet, hastasınız çünkü; korkaksınız ve korktukça saldırganlaşıyorsunuz.

Evet, hastasınız çünkü; verdiğiniz hiçbir sözde durmazsınız…

Evet hastasınız çünkü; Allah’a verdiğiniz sözleri bile tutmadınız,

Evet hastasınız, bu yüzden de lanetlendiniz! Ve tedaviniz mümkün değil.

Ortadoğu’nun çıbanı Siyonist İsrail’de ilk kez bir devlet yetkilisi, hem de bir Cumhurbaşkanı İsrail toplumunun psikolojik olarak “hasta” ve tedaviye ihtiyacı olduğunu itiraf etti. Biraz farklı bir görüşe bile tahammül edilmediğini belirten Cumhurbaşkanı Rivlin, “İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi. Bizler Yahudi olmayı unuttuk mu?’ diye sormayacağım. Bunun yerine, ‘İnsan olmayı mı unuttuk?’ diye soracağım” şeklindeki sözleriyle şaşırttı.

Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, “İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi” dedi. Rivlin, İsrail Bilim Akademisin’de düzenlenen “Yabancı Düşmanlığı ve Başkasını Kabullenme” konferansında yaptığı konuşmada, “İsrail’deki Araplar ve Yahudiler arasındaki gerginlik rekor seviyelere ulaştı. Farklı taraflar arasındaki ilişkiler ise en düşük seviyede seyrediyor. Şiddet hastalığı sadece belli bir kesimle sınırlı değil, tüm alanlara nüfuz etmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Dünyanın dört bir yanından gelen Yahudi işgalcilerin oluşturduğu “İsrail”, Müslüman Filistinlilerin topraklarını gasp ederek kurulmuş bir çete devlet. Yahudi lobilerin zorla ‘devlet’ olarak kabul ettirdiği bu çete toplumu ise Talmud felsefesinin etkisiyle bencil ve zalim bir öğretiyle büyüdüğü için hastalıklı bir hal üzere yaşıyorlar. Kendi illegal varlıkları sürekli büyük bir korku içinde yaşamalarına sebep olduğu için de Filistinlilere daha çok saldırarak ayakta kalmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanı Rivlin’in hastalık itirafı ise tam bir şizofreni göstergesi. Yıllardır söyledik, evet sizler hastasınız, hem de şizofreni hastası!

“İsrail toplumu gerçekten hasta”

Facebook’ta “belli bir grubun görüşüne tam olarak uymayan bir paylaşımda bulunduğunda kendisinin de sözlü tacize uğradığını” dile getiren Rivlin, “İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi” diye konuştu

İsrailli akademisyenlerin, şiddetin azaltılmasında çok önemli bir yerinin olduğunu düşündüğünü anlatan Rivlin, şunları kaydetti:

“Futbol statlarında olduğu kadar akademide de şiddet var. Sosyal medyada, hastanelerde ve okullarda da şiddet var. Martin Buber’ın sözlerini özetleyerek, ‘Bizler Yahudi olmayı unuttuk mu?’ diye sormayacağım. Bunun yerine, ‘İnsan olmayı mı unuttuk?’ diye soracağım. Nasıl konuşulabileceğini mi unuttuk? İsrailli akademisyenlerin, toplumdaki şiddeti azaltmada çok önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum.”

Batı Şeria’da 12 Haziran’da kaybolan 3 Yahudi işgalcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz’da Yahudi işgalciler tarafından kaçırılarak öldürülmüş ve yakılmıştı. Hudayr’ın ölümünün ardından Kudüs, ikinci İntifada’dan bu yana en büyük sokak gösterilerine sahne oluyor.

İsrail’in farklı gerekçelerle, Müslümanların Mescid-i Aksa’ya girişini yasaklaması ve Yahudi işgalcilerin girişine izin vermesi Filistinlilerle terörist İsrail askerleri arasında sık sık gerginliğe neden oluyor. Süleyman Mabedi kalıntılarının külliye alanının altında olduğunu iddia eden Yahudiler külliye alanı altında kazı çalışmaları yapıyor. İşgalciler ve İsrailli yetkililer zaman zaman Aksa Külliyesi içerisine de girerek cami cemaatini ve eğitim gören öğrencileri taciz ediyor, saldırıyor. İsrail’in ihlalleri nedeniyle Mescid-i Aksa’da sık sık gerginlik yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum