İş Dünyası Şokta! Feci Kazada..

İş Dünyası Şokta! Feci Kazada..
Rusya'nın başkenti Moskova’nın “Vnukova” havalimanında 5 kişinin hayatına mal olan inanılması güç uçak kazası meydana geldi.

Özel Falcon tipi uçak havalanmak üzere pistte sürat kazandığı sırada önüne çıkan kar temizleme aracıyla çarpıştı. Feci kazada infilak eden uçakta Fransız petrol şirketi TOTAL'in Başkanı Christophe de Margerie'nin öldüğü haber veriliyor.

İnanılması güç uçak kazası gece yarısından birkaç dakika sonra yaşandı. VIP yolculara hizmet veren Falcon-50 tipi özel jet Paris’e gitmek üzere piste çıkarak sürat toplamaya başladı. 

Uçak tam pistin ortasına ulaştığında karşısına kar temizleyen aracı çıkıverdi. Özel jet kar temizleme aracıyla çarpışmasından sonra birkaç metre havalandıktan sonra alevler içerisinde piste geri çakıldı. Rusya Soruşturma Komitesi yetkilisi Tatyana Marozova, akıl almaz ve aynı zamanda feci uçak kazasında 5 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Ölenler arasında uçaktaki iki pilot ve hostesin yanı sıra bir Fransız petrol şirketinin üst düzey yöneticisinin bulunduğunu isim vermeden duyurdu. Hayatını kaybeden beşinci kişinin ise kar temizleme aracının sürücüsü olduğu söylendi. 

Kazada hayatını kaybeden VIP yolcunun kimliği kazadan üç saat sonra ortaya çıktı. Lifenews ajansının duyurduğunu göre bu kişi Fransız Total petrol şirketinin Başkanı Christophe de Margerie.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.