Bahçeli'den Akillere: "Aklınızı Kendinize Saklayın!"

Bahçeli'den Akillere: "Aklınızı Kendinize Saklayın!"
MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında Çözüm Süreci için yeniden devreye giren Akil Adamlar heyetine sert tepki gösterdi.

MHP grup toplantısında gündemi değerlendiren Devlet Bahçeli, Akil Adamlar Heyetine 'akılsız 63 adam' ifadesiyle tepki gösterdi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

TÜRK MİLLETİNİN VARLIĞI TEHDİT ALTINDA
  
Türk milletinin varlığı tehdit altındadır. Çözüm süreci ihanettir, çözülmedir dedik.Terör bitiyor dediler, etkinlik alanı daha da arttı.PKK silah bırakıyor dediler, bilakis daha fazla silahlandı.

PKK GÜCÜNE GÜÇ KATTI

PKK gücüne güç kattı.Hükümet PKK'nın sınır dışına çekilmediğini sakladı. PKK sınır dışına çıkıyor dediler, giden olmadığı gibi, kafile kafile gelen oldu. Vatan Habur'da darbe aldı. PKK kan alacak damarı iyi seçmiştir.

63 AKILSIZ ADAM

Çözüm paralalinde başbakan ve ortakları 63 akılsızı araya araya bulmuş, PKK’nın emrinde çalıştırmıştır. Söylenenlere bakarsak, 63 sözde akil 12 bin kilometre yol kat etmiş, 60 bin vatandaşımızla görüşmüş, imralı ve kandil icazetli raporlarını tanzim etmişlerdir.

Hükümet ne zaman paratoner arasa, ne zaman söylemek isteyip de yutkunduğu konular olsa 63 sözde akil hemen tedavüle sürülmektedir. Bir kısım eksikle ve gedikle toplanan bu 63’ler yeni işverenlerine kulak vermiştir. Bunlar arasında gazeteciler sinema artistleri oyuncular şarkıcılar STK temsilcileri canla başka yer almıştır.

63 KİŞİ AKILLI DA 73 MİLYON AKILSIZ MI?

Kobani bahanesiyle Türkiye’nin her yanı yakılırken bunlar hangi villada, hangi boğaz manzaralı masada atıp tutuyorlardı? İmralı canisine özel bir muhabbet beslenen PKK için ellerini taşın altına koyan bu akiller, hayatlarında bir kez olsun şehitler için göz yaşı dökmüş müdür? Sayıları gittikçe azalan bu adamlar akıllıdır da 73 milyon mu akılsızdır?

AKLINIZ KENDİNİZE SAKLAYIN!

Allah için söyleyin milletimiz ne yapsın? Hain bir değil ki bağlasın, felaket bir değil ki ağlasın. Eğer çok akılları varsa kendilerine saklamalıdır.

İHANET MÜZAKERELERİ EMNİYETE ALINDI

PKK'ya meşruluk atfedilmiştir. PKK'ya mesaj götürenlerin hukuki bir sorumluluğu olmayacaktır. İhanet müzakeleri emniyete alınmıştır. Sayın Davutoğlu söylesin bu sürecin neresi millidir?

DEVLET TERÖR ÖRGÜTÜYLE GÖRÜŞEMEZ

40'a yakın vatandaşımızı öldüren canilerle çözüm konuşulamaz. Sayın Davutoğlu Kobani olaylarını çıkaranlarla aynı masadasınız biliyor musunuz? PKK kanlı bir terör örgütüdür. Bu örgüt hiçbir şart altında Kürt kökenli kardeşimi temsil edemez. Devlet terör örgütüyle görüşemez, mesele törör sorunudur. İmralı canisi terörist değil mi? Hükümetin ne işi var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum