"Çatlasalar Da Büyüyeceğiz"

"Çatlasalar Da Büyüyeceğiz"
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen panelde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Hepimiz birlik olacağız, iri olacağız. 2023'te dünyada ekmeği en fazla büyütmüş ülkelerden biri olacağız inşallah" dedi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katılan Güllüce, üstten hilal ve yıldız şeklinde görülen KBÜ Ay Yıldızlı Stadı'nda 81 il için oluşturulan bölümleri gezdi.

"PATLASALAR DA ÇATLASALAR DA BÜYÜYECEĞİZ"

"Diyarbakır'da polise silahlı saldırı yapılması ve bu gelişmelerin çözüm sürecine yansıması"nın sorulması üzerine Bakan Güllüce, şöyle konuştu:

"Gençlerimiz buna en iyi cevabı veriyor. 'Fitnelik, fırıldaklık bu ülkede para etmeyecek' diyorlar. Hepimiz birlik olacağız, iri olacağız. 2023'te dünyada ekmeği en fazla büyütmüş ülkelerden biri olacağız inşallah. Bizim soframızdaki ekmeği, kazanımızdaki yiyeceği, bu ülkenin, bu coğrafyanın çocuklarının önündeki yiyeceği, medeniyeti, kimse elinden alamayacak. Bu kazan daha büyüyecek. Patlasalar da çatlasalar da büyüyecek. İstedikleri kadar fırıldak çevirsinler, bu ülkenin birliğini bozamayacaklar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum