CHP'den MÜSİAD'a İyi İlişki Sözü

CHP'den MÜSİAD'a İyi İlişki Sözü
CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Enis Berberoğlu, TÜSİAD'dan sonra MÜSİAD'ı da ziyaret etti.

MÜSİAD'ın Sütlüce'deki merkezinde öğleden sonra gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmeden sonra kısa bir açıklama yapan MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Kendilerinin yeni görev dönemleri içerisinde yapmak istediklerini iş alemi ile paylaşma nezaketinde bulundular. Biz de, derneğimizin bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapmayı planladıklarıyla ilgili kendilerine bilgi sunduk. Temennimiz, karşılıklı görüşmelerin siyaset ile iş alemi arasında sürmesi diye konuştu.

"İYİ İLİŞKİLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da, anamuhalefet olarak, MÜSİAD gibi derneklerle görüş paylaşmanın ülkenin yararına olduğunu düşündüklerini vurguladı.

Öztrak, "Görüşmelerimizi önümüzdeki dönem de sürdüreceğiz. Maksat ülkemize hizmet etmektir. Hizmet ederken de, işveren kuruluşlarımızın görüşlerini mümkün olduğu kadar parti programlarına yansıtmaya çalışmaktır" dedi.

Temasları önümüzdeki dönemde kurumsallaştırmaya çalışacaklarını söyleyen Öztrak, CHP olarak tüm iş alemiyle iyi ilişkilerimizi sürdürmek niyetindeyiz diye konuştu.

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve dernek yöneticileri CHP Heyeti'ni kapıya kadar uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum