Şehit Er Bozan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Er Bozan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Samsun'da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Er Kadir Bozan İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun'da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Er Kadir Bozan, Selimiye Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kemal Bozan Vatan sağolsun derken, sinir krizi geçiren anne Tülay Bozan Yalan  dünyadan nasibini alamadı kuzum diye ağıt yaktı.

Samsun'un Bafra ilçesinde geçirdiği trafik kazasında şehit olan Er Kadir Bozan için Üsküdar'daki Selimiye Camii'nde tören düzenlendi. Törene, Bozan'ın ailesi ve yakınları ile İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve vatandaşlar katıldı. Vali Şahin ve Orgeneral Çolak aileye taziyede bulundu. Baba Kemal Bozan, oğlunun şehit olmasıyla ilgili olarak, Vatan sağolsun dedi. Sinir krizi geçiren anneyi ise sağlık görevlileri sakinleştirdi.

Şehit Er Bozan için ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından sonra ise askeri tören düzenlendi. Askeri tören sırasında fenalaşan anne Tülay Bozan, Yalan dünyadan nasibini alamadı kuzum diye ağıt yaktı. Acılı anneyi eşi Kemal Bozan teselli etti.

Törenin ardından, şehit Kadir Bozan'ın cenazesi Sultanbeyli Mezarlığı'na defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.