G.Saray'a Tehdit Vari Sözler!

G.Saray'a Tehdit Vari Sözler!
Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, oyuncusunun sarı-kırmızılılar'daki geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Guido Albers, G.Saray'ın Sneijder'e olan ödemeleri gerçekleştirmediği taktirde oyuncusunun serbest kalabilme riskini aldıklarını söyledi.

Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması yönünde kimseyle bir önanlaşma yapmadıklarının altını çizen Guido Albers, "Umarız yeni gelen yönetim Wesley'in sözleşmesini üç yıl uzatmak ister. Eğer istemezlerse Galatasaray ile 2016'ya kadar sözleşmemiz devam ediyor. Wesley kulübü takımı ve taraftarı çok seviyor" ifadelerini kullandı.

"ÖDEMELERDE YAŞANAN GECİKMELER İLK DEĞİL"

Wesley Sneijder'i finansal olarak korumak zorunda olduğunun altını çizen Albers, "Yetkililere eğer zamanında Wesley'in ödemelerini gerçekleştirmezlerse Sniejder'in serbest kalabilme riskini aldıklarını aktardım. Ödemelerde yaşanan gecikmeler ilk değildi. Geçen yılda bu konuda sorunlar oldu ancak yardımcı olduk. Ama bundan sonra bu konuda daha fazla ödün vermek istemiyoruz" dedi.

"ZAMANINDA ÖDEME YAPILACAĞINA DAİR SÖZ VERDİM"

Menajer Albers, "Wesley'in kariyerine her gün odaklanmasını istiyorum. Ona kulübün zamanında ödeme yapacağına dair söz verdim. Şu an tüm ödemelerimiz yapıldı umarım böyle devam eder. Wesley daha fazla gol atmak ve Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasını istiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.