Kevin Constant Geri Mi Dönüyor?

Kevin Constant Geri Mi Dönüyor?
Geldiği günden bu yana Vahid Halilhodzic'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Kevin Constant, Lokeren maçıyla sahalara geri dönüyor.

Trabzonspor’da karanlık tablo tamamen dağıldı, Mersin galibiyetinin ardından sakatlardan gelen son durumlar da teknik heyette bahar havası yaşattı.

23 kişilik rotasyonda belli aralıklarla sakatlıkları nedeniyle 13 oyuncusundan  yararlanamayan Vahid hoca, sağlık ekibinden gelen Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı ve Kevin Constant’ın ‘oynayabilir’ mesajı üzerine tatlı bir sıkıntıya girdi. Mersin mücadelesinde orta sahada Soner ve Salih’in performansını beğenen Bosnalı teknik adamın Lokeren karşılaşmasında kimi sahaya sürüp sürmeyeceği şu anlık soru işareti. 

Tek golü Metalist’e

Milan’da dönemin teknik direktörü Clarence Seedorf tarafından sol bekte görev alan 27 yaşındaki futbolcu Trabzon’da başka bir kimliğe büründü. Halilhodzic, deneyimli isme defans ile forvet arasında köprü rolü veriyor. Gol  yollarında Cardozo’ya yardım ediyor. Constant, sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa ve Başakşehir maçında oynayamadı. Yıldız futbolcunun, tam olarak hazır hale gelmesinin ardından Lokeren karşılaşmasında ilk 11’de şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.