İsrail-Peşmerge Omuz Omuza

İsrail-Peşmerge Omuz Omuza
IŞİD’in Kobani saldırısını bahane ederek Türkiye’yi savaş alanına çeviren PKK'lıların , Avrupa ülkelerinde Siyonist İsrail vatandaşlarıyla birlikte eylem yaptıkları ortaya çıktı.

Kobani saldırıları bahanesiyle Türkiye’yi savaş alanına çeviren ve 37 kişinin ölümüne neden olan terör örgütü PKK’nın, Siyonist İsrail’le içli dışlı olduğu ortaya çıktı. Kobani saldırılarını yurt dışında protesto eden PKK yandaşları, İsrail ve Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi bayraklarıyla Türkiye’yi protesto etti. Bu durum Kobani olaylarının arkasında hangi güçlerin olduğunu gözler önüne serdi. Öte yandan Ermeniler de Kobani’ye 1915 olayları üzerinden destek veriyor.

İSRAİL BAYRAĞI ALTINDA KOBANİ’YE DESTEK!

İslam dünyasının kalbine bir bıçak gibi saplanan İsrail devletinin, Kobani olaylarını desteklediği öğrenildi. 7 Ekim’de IŞİD’in Kobani saldırıları bahanesiyle başlayan olaylarda PKK’lılar ve Siyonistler birlikte Türkiye’yi protesto ettiler. Avrupa ülkelerindeki Kobani eylemlerinde terör örgütü yandaşları ve Siyonistler birlikte fotoğraflar çektirdiler. Eylemler sırasından göstericiler ellerinde İsrail ve Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi bayraklarını taşıdılar. Siyonistlerle samimi pozlar veren PKK yandaşları, Kürtler ile Yahudilerin çıkarlarının ortak olduğu ileri sürdüler. İsrail’in Kürdistan ve PKK’ya ihtiyacı olduğu, PKK’nın da hedefine ulaşabilmesi için İsrail’in desteğine muhtaç olduğu belirtildi.

“AVRUPA’DA HİÇBİR YERE ZARAR VERMEYİN”

Eylemcilerin, protestolar sırasında PKK bayraklarını da açmak istedikleri; ancak bulundukları ülkelerde PKK’nın terör örgütleri listesinde yer almasından dolayı polisin kendilerine müdahale etmesinden çekindikleri belirtildi. PKK’nın Avrupa’dan sorumlu militanları, Avrupa ülkelerinde yapılacak Kobani eylemlerini organize ettiler. Songül Azadi adlı PKK’lı bir kadının, Twitter üzerinden paylaştığı mesajlar örgütün çekimserliğini ortaya koydu. Azadi, “Avrupa’da yapılan eylemlerde asla ama asla bir yerlere zarar verilmemeli! Bu ayağımıza kurşun sıkmak demektir!” tweetini attı. Bedirxan Kobane adlı kullanıcı da bu tweete şöyle destek verdi: “Evet, o ülkenin bayraklarıyla gösteri yapılmalı. Kürt ve eylem yapılan ülke bayrağı bir arada olmalı. ABD bayrağı da buna dâhil.” Azadi’nin Avrupa ülkelerindeki eylemler sırasında taşkınlık yapılmasını istememesi dikkat çekti.

İSRAİL ASKERİ IŞİD'DEN BETER

İsrail’in Arap kökenli Milletvekili Hanin Zoabi, Pazar günü Channel 2 Online ile gerçekleştirdiği röportajda, “Onlar (IŞİD) bir bıçakla bir canı tek seferde alırken, İsrail Savunma Güçleri ise tek bir düğmeye basarak düzinelerce Filistinlinin canına kıyıyor” ifadelerini kullandı. İsrail meclisinin Arap üyesi, bir İsrail pilotunun eline bıçak alıp kelle uçuran birinden daha az terörist olmadığını sözlerine ekledi. Zoabi, “Irak ve Suriye’de IŞİD teröristleri bıçakları ile fotoğraf çektirirken, işte İsrail askerleri ölü bedenlerle, bombardımanlarla ve ağızlarında kocaman gülümsemeleriyle fotoğraf çektiriyorlar’’ diye konuştu.
İsrail askeri Temmuz ayında Gazze’ye hava saldırıları başlatmış ve 570’i çocuk 2 bin 130’un üzerinde Filistinli’yi şehid etmişti.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum