Ünlü Topçulardan Büyük Görgüsüzlük!

Ünlü Topçulardan Büyük Görgüsüzlük!
Sarı kırmızılı ekibin kadro dışı kalan futbolcularından Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın sasyal medyada paylaştıkları videoda para saçmaları dikkat çekti.

G.Saray'da kadro dışı bırakılan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın sosyal medyada paylaştıkları bir video, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük tepki topladı.

Videoda iki futbolcu bir arabanın içinde para saçarlarken görülüyor. Taraftarlar, kulüpten yıllık 1 milyon 100 bin dolar kazanan Engin Baytar ve 1 milyon dolar net ücreti bulunan Yiğit Gökoğlan'ın sahaya çıkmadan aldıkları ücretlerle bu şekilde video çekmelerinin doğru olmadığı yönünde eleştiride bulundu. Engin Baytar eleştiriler üzerine şaka amaçlı bir videonun yanlış anlaşıldığını ifade etti. 

İşte videoya sosyal medyadaki veryansın: 
- Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın yaptığı bu görgüsüzlüğü yanlarına bırakırsanız size de yazıklar olsun @SunHasrisen_
- Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın çektiği videoyu yeni izledim resmen rezillik... Başka bir açıklaması yok, görgüsüzlük görmemişlik... @cagrikarmann ? Engin Baytar ve Yiğit'in bu kulüple hiçbir ilişkisi artık kalmamalı! @GS1905_sinem ? Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'a “Galatasaraylı” demekten biz utanıyoruz lütfen siz de utanın...  @1905chica

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum