AK Parti İstanbul'da Kan Tazeliyor

AK Parti İstanbul'da Kan Tazeliyor
AK Parti, yerel seçimlerin ardından girdiği yenilenme sürecine Üsküdar'la start verecek.

AK Parti geçtiğimiz yerel seçimlerdeki başarısını devam ettirmek için teşkilatlarında kan tazeliyor. AK Parti teşkilatlarındaki yenilenme süreci İstanbul'un Üsküdar ilçesinden başlıyor.

İLK ATAK ÜSKÜDAR'DA

Üsküdar'da AK Parti, adayı Hilmi Türkmen'le birlikte CHP'li İhsan Özkes'e karşı yüzde 2'lik bir farkla kazanmıştı. Bu durum, AK Parti'nin uzun yıllardır kalesi haline gelen Üsküdar'da önemli bir o oy düşüşü meydana getirdiğini gösteriyordu. AK Parti bu sebeple teşkilatlarındaki yenilenme sürecine Üsküdar'dan başlama kararı aldı.

8 KASIMDA BAŞKANLIK YARIŞI

Bu bağlamda 8 Kasım'da gerçekleşecek ilçe başkanlığı seçimleri farklı bir önem kazandı. AK Parti Üsküdar'da yeni ilçe başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında iki isim öne çıktı: Avukat Mustafa Demiral ve serbest ticaretle uğraşan Halit Hızır.

2005 ile 2009 yılları arasında 4 yıl boyunca AK Parti Üsküdar İlçe Yönetimi'nde yer alan Demiral, 5 yıl boyunca Üsküdar Belediye Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüttü. Özelikle 30 mart seçimlerinde ilçe seçim kurulundaki çalışmalarla öne çıkan Demiral Antalyalı ve avukat..

Halit Hızır ise serbest ticaret ve müteahhitlik faaliyetleriyle uğraşıyor. Rize'nin Güneysu ilçesinde doğan Halit Hızır, Erdoğan ailesine yakınlığıyla bilinen bir isim. Esnaflık tecrübelerinden dolayı Üsküdarlılarla yakın bir ilişkisi olduğu bilinen Hızır, AK Parti İlçe Başkanlığı için Mustafa Demiral'la yarışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.