İsmail Kartal'dan Sürpriz Kadro!

İsmail Kartal'dan Sürpriz Kadro!
Teknik Direktör İsmail Kartal, Emmanuel Emenike'nin yerine Webo, Alper'in yerine Sow'a 11'de görev verecek.

Galatasaray yenilgisini unutmak isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi G.Birliği'ni yenip moral bulmanın peşinde.

Cezalı Alves ve Bekir'in yokluğunda stoperde Kadlec ile birlikte Serdar Kesimal'ın forma giymesi bekleniyor. Geçen hafta Galatasaray orta sahasını oyun 11'e 11 devam ederken felç eden üçlü, takımın tek değişmeyen yönü olacak.

Emre-Topal-Meireles, yine takımın orta alanında görev yapacak. Hücum hattında, Emenike'nin yerine Webo, Alper'in yerine ise Moussa Sow kadroya dahil olacak.

DIEGO&EMENIKE KULÜBEDEN 

Fener'de bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Diego yine yedek soyunması bekleniyor. Emenike de, bitiricilik konusundaki sıkıntıları nedeniyle oyunun gidişatına göre sonradan görev alacak.

'O SAYFAYI ÇEVİRDİK!'

Sow, Galatasaray yenilgisine takılmadan yola devam mesajı verdi.

Sow, kaybettikleri G.Saray maçına takılmamaları gerektiğini belirtip, "Bu sayfayı çevirmemiz gerekiyor. Bir maça takılıp kalamayız" dedi. Hedefleri olduğunun altını çizen yıldız futbolcu, "Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. Bu hafta 3 puanı almak zorundayız. Daha sonra da Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Çok önemli bir karşılaşma ve bu maça konsantre olup kazanmak zorundayız" diye konuştu. Fenerbahçe'nin gol sıkıntısı olmadığını anlatan Sow, "Bazı günler pozisyona girer kaçırırsınız, bazı günler atarsınız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum