Yıldırım: 2009 Yılında Şampiyon Olsaydık

Yıldırım: 2009 Yılında Şampiyon Olsaydık
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Habertürk Gazetesi'nden Yavuz Semercioğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, daha önce dillendirmediği bir hadiseyi kamuoyuyla paylaştı.

Yıldırım "Hadisenin başlangıcı 2009 yılıdır. O yıl şampiyon olsaydık, hemen düğmeye basacaklardı." diyerek paralel yapının devleti ele geçirmeye çalıştığını sözlerine ekledi. 

İşte Aziz Yıldırım'ın konuyla ilgili olarak açıklamaları;

"O yasa (6222 sayılı yasa) bizlere operasyon yapılmak için çıkarıldı. Şiddeti ve şikeyi önleme tarafı bir örtüydü. Öyle bir şey yaptılar ki şikeyi düşünmeyi bile ağır cezalık suç haline getirdiler. Dediler ki: “Kulüpler istiyor, federasyon istiyor” Hayır istemiyorduk. Tüm kulüplere operasyon yapmak için bir gece yasaya madde koyup öyle geçirdiler. (Bu noktada Yıldırım, ayağa kalkıp bir belge getirdi. Belge 2009 tarihli. İstanbul Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üyeliği’ne diye başlıyor. Devrimci Karargâh örgütü üyelerine yönelik telefon dinlemesi talep ediliyor ve bir alt cümlede de futbolda gerektiğinde cebir ve tehdit kullanarak ekonomik kazanç elde etmeye çalışanlar olduğu vurgulanıyor. Ve bazı şahıslarla ilgili dinleme kararı isteniyor. Birkaçının ismi karalanmış... Yıldırım, dinleme talep eden ismi gösteriyor ve “Şu anda tutuklu görevlilerden birisi’’ diyor..)

YILDIRIM: 2009'DA ŞAMPİYON OLSAYDIK...

Bizlere yıllar önce dinleme yaptılar ve ona uygun kanun çıkardılar. Hadisenin başlangıcı 2009 yılıdır. O yıl şampiyon olsaydık, hemen düğmeye basacaklardı. O yıl Trabzon’da berabere kalıyoruz; şampiyonluğu kaybediyoruz. Bize işlem yapmıyorlar. O zaman Bursa’ya da işlem yapacaklar. Galatasaray ve Beşiktaş’a işlem yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum