Bursaspor'da Büyük Kadro Değişimi

Bursaspor'da Büyük Kadro Değişimi
Bursaspor’da Başkan Recep Bölükbaşı’nın önceki günkü basın toplantısında söyledikleri gündeme bomba gibi düşmüştü.Bu açıklamanın üzerine 9 futbolcunun bileti kesildi

Bu takımda futbolcuların çoğu gitmeli” diyen Yeşil-Beyazlılar’ın patronu Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş’le görüştükten sonra kara listeyi belirledi. İlk bileti kesilenler ise İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz oldu. Devre arasında yapılacak büyük revizyonda gönderilecek isimlere ise şu şekilde; 

Sebastian Frey: Şenol Güneş’in sezon başında kadro dışı bıraktığı Fransız kaleciyle devre arasında yollar kesin ayrılacak. Menajeriyle takım bulması konusunda görüşmeler başladı.

Taye Taiwo: Takım bulamayan Nijeryalı sol bek şu an yattığı yerden para kazanıyor. Bir Fransız kulübüyle anlaştığı, zorluk çıkarmadan ayrılacağı konuşuluyor.

Şamil Cinaz: Güneş’in şans vermediği isimlerden biri. Sezon başında gidecekti ama kaldı. Kara listede onun da ismi olduğu belirtiliyor.

Yasin Pehlivan: Kadroda varlığını birçok taraftar bile hatırlamıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, ondan da kendisine kulüp bulmasını istedi.

Bekir Yılmaz: Daum’un gözdesiydi. Ancak Şenol Güneş gelince o da unutuldu. Henüz kesin değil, ancak PTT 1. Lig’den talipleri var. Kiralanabilir.

Batuhan Altıntaş: Sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan genç yıldız adayı halen kadro dışı. Mukavelesi mayısta bitiyor. Ancak talibi olursa ocak ayında satılacak.

Aydın Karabulut: Başkan her ne kadar, “Affedebiliriz” dese de bileti kesin olarak kesildi. Takıma geri dönmesi imkansız. Devre arasında eski takımı Sivasspor’a dönebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.