Başbakan Davutoğlu Kayseri'de Konuştu

Başbakan Davutoğlu Kayseri'de Konuştu
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri'de raylı sistem açılış töreninde konuştu.

Erciyes Üniversitesi toplu açılış ve temel atma töreninden sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Talas ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş tarafından 6 ayda yapımı tamamlanan, 5 duraklı, ERÜ-Cemilbaba mezarlığı arasındaki raylı sistem hattı ve Büyükşehir Belediyesi yeni hal kompleksinin açılışını gerçekleştirdikten sonra, Kayserililere hitap etti.

Başbakanın konuşmalarından satır başları;

Kayseri'de AK Parti neden bu kadar güzel işlere imza atıyor biliyor musunuz? Çünkü Kayserilinin karakteri ile AK Partinin vizyonu uyuyor. Kayserili azla yetinmez. Kayseri'den çıkmış bir çok iş adamı dünyaya meydan okuyor. Kayserili hayır severdir. Kayserili iş adamlarımızı tebrik ediyorum. Erciyes Üniversitesinde gördüklerim her şeyi ortaya koyuyor. İş adamlarımızın hayırsever vatandaşlarımızın gayretiyle yapıldı. Kayserili ekmeğini taştan çıkarır.

Kayserili nasıl öz güvenlidir AK Partide böyledir. Bizden önce yurt dışına çıkıldığında el pençe durun başbakanlar vardı. Bizimle birlikte öz güveni ortaya çıkardık. 

Gezi olaylarıyla, 17 Aralık komplosuyla son olarak Kobani bahanesiyle şehirlerimizi talan etmek isteyenler öz güvenimizi hedef aldılar. Ancak biz bunlara papuç bırakmayız. 

Kayseri'ye hızlı tren müjdesi

Kayseri'yi bir lojistik şehri yapmaya kararlıyız

Bu ülkenin yükselişini kimse engelleyemeyecek. Raylı sistemi bugün sisteme sokuyoruz. Kayserililere hayırlı olsun. Hal kompleksinde Kayseriler hayırla kazançlarını sağlayacaklar. Hayırlı olsun Kayseri ekonomisine.

Kayseri'nin hasretle hızlı treni beklediğini biliyoruz. Ve kazmayı vuracağız. Bunu takip edeceğim. Hızlı tren hattının proje aşamaları bitecek ve Antalya, Konya, Bilecik şehirlerinin üzerinden bağlantılar sağlanacak. Önümüzdeki dönemde devreye sokacağız. Kayseri bir ticaret şehri. 

Yeşil hisar banliyo hattının yapımını başlatıyoruz. En uzun banliyo hatlarından biri olacak.

Hizmetimize kimse engel olamayacak.

Kayseri'ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yine Kayseri'den destek bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah'a emanet olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum