Bakan Çelik: Kaçak Ne Varsa Yıkacağız

Bakan Çelik: Kaçak Ne Varsa Yıkacağız
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Antalya'da kaçak siteler, kaçak oteller gördük." dedi eline geçen bir davetiyeyi anlattı.

Hatta bu kaçak otelin açılış davetiyesi bize gönderilmiş. Antalya'daki bütün bu yerlerin mülkiyeti devlete dolayısıyla vatandaşlara aitti. Kaçak ne varsa yıkacağız. Hiçbir kaçağa göz yummayacağız" dedi.

Bakan Çelik, partisinin İl Danışma Meclisi'ne katıldıktan sonra, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Çelik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türel'in geçen 5 senede yapılamayan işleri 8 ayda bitirecek şekilde planlama yaptığını söyledi. Çelik, Antalya için parlak bir dönemin başladığını kaydetti.

Bayramın ikinci gününde üç, dört günlüğüne gizlice Antalya'ya geldiğini anlatan Çelik, Türel ile kot pantolon giyerek kenti gizlice gezdiklerini ifade etti.

Gündüz ve gece kentte incelemelerde bulunduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu:

"Helikopterle havadan baktık. Antalya bizim için mücevher gibi korumamız gereken bir yer. Kentin kendi vizyonumuz, planlamalarımıza uygun bir şekilde gelişmesi için elimizden gelen desteği veririz. Antalya'da kaçak siteler, kaçak oteller gördük. Hatta bu kaçak otelin açılış davetiyesi bize gönderilmiş. Antalya'daki bütün bu yerlerin mülkiyeti devlete dolayısıyla vatandaşlara aitti. Kaçak ne varsa yıkacağız. Hiçbir kaçağa göz yummayacağız. Plansız yapılmış sitelere, otellere müsaade etmeyeceğiz. Bazı ismi bilinen turizmcilerin bu tip yanlış işlere imza atması beni üzdü. Bunlara müsamahasız davranacağımdan, süratle adım atacağımdan herkes emin olsun. Antalya'nın hakkını Antalyalılar için koruyacağız. Bu konuda radikal davranacağımızı açıklamak istiyorum."

Çelik, açıklamasının ardından Türel ile basına kapalı görüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum