İsmail Kartal'dan Taraftara Serzeniş

İsmail Kartal'dan Taraftara Serzeniş
Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçında taraftarın kendisini protesto etmesiyle şoka uğradı.

Gençlerbirliği galibiyetinin ardından konuşan İsmail Kartal, Fenerbahçeli taraftarlara serzenişte bulundu.

"Maça iyi başkladık ama ralip katı savunma yaptı. İlk yarıda oyunu açmakta zorlandık. Birkaç tane cılız gol denememiz oldu. İkinci yarı seyircinin verdiği destekle maça daha iyi başladık, gol geldi. Ardından anlamsız şekilde taraftarlarımızın protestosuyla karşılaştı futbolcular. Ama oyunu bırakmadılar, oyunu çevirmesini bildik. 11 tane net pozisyona girmişiz, rakibin girdiği tek pozisyon gol."

"3 TEMMUZ'U UNUTMAYALIM"

"Ben bu camianın evladıyım. Yıllarca futbol oynadım, şimdi teknik direktörüm. Bu takımı şampiyon yapmak için çok çalışıyorum. Camiama Fenerbahçe'me layık olmak için çok çalışıyoruz. Ortada hiçbir şey yokken taraftarımızın oyunuculara tepki göstermesini hak etmediğimizi düşünüyorum. Onlar sayesinde ayakta kaldık, başarılı olduk. 3 Temmuz'u unutmayalım. Onlar bizim her şeyimiz, onlara layık olmak için çalışıyoruz. Bize güvensinler, inansınlar, sahip çıksınlar. Futbolcular bunları hak etmiyorlar. Duygusal insanım, Fenerbahçe'nin iyi olması için, başarılı olması için çalışıyorum.

Futbolcular golden sonra bir bütün olduğumuzu göstermeye çalıştılar, çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok karekterli insanlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.