Şehit Erin Babasından Çarpıcı Sözler

Şehit Erin Babasından Çarpıcı Sözler
Hakkari'de şehit olan 3 askerden Jandarma Er Yunus Yılmaz'ın Elazığ'da yaşayan babası Saim Yılmaz, "Bu acı hepimizin. Vatan sağolsun" dedi.

Yunus Yılmaz'ın, Kovancılar ilçesi Bağlar Mahallesi'nde ikamet eden ailesi, oğullarının şehadet haberini öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Baba Saim Yılmaz, evinin önünde yakınları ve komşularının başsağlığı dileklerini kabul etti.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı konuşmada, oğluyla en son bugün öğleden sonra telefonla konuştuğunu söyledi.

Bu konuşmanın ardından onu aradığını ancak ulaşamadığını belirten Yılmaz, "Konuştuğumuzda, halini hatırını sordum. 'Anneme telefon aldım, onu gönderiyorum, kargoya gidiyorum' dedi. Ben de 'Neden aldın, paran var mı?' dedim. Ayın 5'inde askerliğinin 6'ncı ayı bitecekti. Bu acı hepimizindir. 10 yıla yakın görev (koruculuk) yaptım. Vatan sağ olsun."

Yılmaz ailesinin, Bingöl'ün Karlıova ilçesi Çatak köyü nüfusuna kayıtlı olduğu, şehidin ise 5 kardeşin ortancası olduğu öğrenildi. Cenazenin, yarın Bingöl'de düzenlenecek törenin ardından Çatak'ta defnedileceği belirtildi.

Aile, taziyeleri kabul ettikten sonra Bingöl'e gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada anne Aysel Yılmaz ve şehidin kardeşleri, ağıtlar yaktı. Ayakta durmakta güçlük çeken bu kişilere, kadın polis ve askerler eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum