Kayserispor'u Sırtlayan Adam!

Kayserispor'u Sırtlayan Adam!
Kayserisporlu Mert Nobre, 3'ü son 3 maçta olmak üzere 4 gol atarak, takımının zirve yarışında yer almasında büyük pay sahibi oldu.

Sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeniyle geçen sezon takıma pek katkı veremeyen Brezilyalı asıllı Türk oyuncu Nobre, bu sezon PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giydiği 8 maçta 720 dakika sahada kaldı.

Sarı-kırmızılı takımın gol silahlarından Nobre, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Bu sezonki ilk golünü, ligin ilk haftasında Kayserispor'un 1-0 üstünlüğüyle sona eren Orduspor maçında atan Nobre, son 3 maçı da "boş" geçmeyerek, eski günlerine döneceğinin sinyalini verdi.

Kayserispor'un Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçta 1 gol atarak takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Nobre, galip ayrıldıkları Bucaspor ve Altınordu karşılaşmalarında da rakip fileleri birer kez havalandırma başarısı göstermişti.

Türkiye'de 133 gol attı

Türkiye'deki 11. yılını geçiren Nobre, Fenerbahçe, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor formasıyla çıktığı 348 resmi maçta 133 gol atma başarısı gösterdi. Nobre, geçen sezon Kayserispor formasıyla ligde 28 maçta 5, Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 1 gol atmıştı.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nobre'nin ligde geride kalan haftalarda ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını söyledi.

Nobre'nin çok iyi profesyonel olduğunu ve bunu sahada ortaya koyduğunu belirten Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Kayserispor, çok kaliteli futbolculara sahip bir takım, Nobre de bu oyuncuların başında geliyor. Nobre gerçekten çok kaliteli ve üst düzey bir futbolcu. Nobre, şampiyonluk yolunda en önemli oyuncularımızın başında yer alıyor. Oyuncumuz, karşılaşmalarda müthiş mücadele ortaya koyuyor. Şu ana kadar elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştı. Bu mücadelesini gollerle de süslüyor."

Nobre'nin takımın ağabeyi konumunda olduğunu ve arkadaşlarına liderlik yaptığını vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Nobre, son haftalardaki etkili futbolu ve golleriyle taraftarımızın yüzünü güldürdü. Oyuncumuz, inşallah bundan sonra da gollerine devam eder ve takımımızın galibiyetlerinde imzası olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.