Mine Kırıkkanat'tan 'Facia' Bir Tweet!

Mine Kırıkkanat'tan 'Facia' Bir Tweet!
Mine Kırıkkanat'ın, Karaman'daki ocakta 18 işçinin mahsur kalması olayıyla ilgili olarak yaptığı yorumu 'Bu kadarına da pes artık' dedirtti.

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki özel şirkete ait maden ocağında su baskını nedeniyle 18 işçi mahsur kaldı. Arama kurtarma ve su tahliye işlemleri devam ederken Cumhuriyet gazetesi köşe yazarlarından Mine G. Kırıkkanat, Ermenek'teki vahim olaya dair yaptığı yorumda büyük tepki topladı. 

CUMHURİYET'İ KUTLAMAMAK İÇİN DÜZENEK KURDULAR

Haber7'de yer alan habere göre, Twitter'daki hesabında paylaştığı tweet'te "Paranoyak oldum. Karaman'daki maden faciasında, yarınki Cumhuriyet kutlamalarını iptal için gerekçe yaratan bir düzenekten kuşkulanıyorum." mesajını paylaşan Kırıkkanat, acı tablo karşısında bile acımasız ve vizdansızca bir iddiada bulundu. 

18 madenci vatandaşımız için acı ve umut bekleyiş sürerken Cumhuriyet gazetesi yazarının böyle bir yorumda bulunması 'talihsiz bir olay' olarak geçmişte hatırlanacak. 

17 MAYIS'TAKİ DÜĞÜNÜ 'DÜN' OLMUŞ GİBİ PAYLAŞINCA...

Asıl vahim olan olay ise, 17 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın kızının Ankara'da yapılan nikah görüntüsünü de kullanarak "ŞU ANDA AKEPE LİLER DÜĞÜNDE.. ”AMA CUMHURİYET KUTLAMALARI İPTAL!" şeklinde tweet atması oldu. 

17 Mayıs'taki nikaha TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz katılmış, çiftin nikahını ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı. 

wow8o_1414581641_5111.jpgxghg7_1414582376_5504.jpgauksy_1414582972_9485.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum