Azerbaycan'da Erdoğan'ın Mesajı Okundu

Azerbaycan'da Erdoğan'ın Mesajı Okundu
Cumhuriyetin kuruluşunun 91'inci yıl dönümü, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği tarafından düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

Azerbaycan'daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, sabah Bakü Türk Şehitliği'nde yapılan törenin ardından, akşam saatlerinde düzenlenen resepsiyonla devam etti.

Bakü'nün yeni mimari sembollerinden Flame Towers Fairmont Hotel'de Büyükelçi İsmail Alper Coşkun'un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Abid Şerifov, Cumhurbaşkanlığı İdaresi yetkilileri, üst düzey komutanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Azerbaycan ve Türkiye milli marşlarının okunmasıyla başlayan resepsiyonda Büyükelçi Coşkun, bu yılki kutlamalarda ilk kez hayata geçirildiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dış temsilciliklere gönderdiği kutlama mesajını okudu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Azerbaycan'da bulunan tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl dönümünün ülkemiz, milletimiz, tüm dost ve kardeş ülkeler için hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl heyecanını bizlerle paylaşan dost ve kardeş ülkelerin temsilcilerine, onların nezdinde tüm dost ve kardeş halklara, temsilcilik çalışanlarımıza da bu anlamlı günümüzde barış ve dayanışma mesajlarımızı iletiyor, milletimizin en kalbi selamlarını gönderiyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.