Teröristler Bu Kez de İTÜ’de

Teröristler Bu Kez de İTÜ’de
İstanbul Teknik Üniversitesinde askerimizin şehid edilmesi olayına karşı üzerinde Türk Bayrağı olan bildiri yayınlanması üzerine ,PKK sempatizanları İTÜ yemekhanesinde bildiriyi dağıtan öğrencilere saldırdı.

Yemekhanede Saldırdılar

İstanbul Teknik Üniversitesinde bir grup milliyetçi genç  Hakkari Yüksek Ovada  silahsız üç askerimizi  şehid edilmesi olayına karşı bir üzerinde Türk Bayrağı olan bildiri yayınladılar.Bu esnada bildiri üzerinde Türk Bayrağı olduğunu gören PKK sempatizanları İTÜ yemekhanesinde bildiri dağıtan öğrencilere saldırdı. Bir öğrenci başından yaralandı. Yaralanan öğrenci devlet hastanesine kaldırıldı.
Yemekhanede PKK sempatizanı grup bildirileri görür görmez toplamaya ve ardından öğrencilere metal tabldot, çatal ve bıçakları fırlatarak saldırmaya başladı. Araya giren güvenlik elemanları ve çevik kuvvet olayı yatıştırmaya çalıştı

.asdad.png10710819_605475429564859_2441581667657217389_n.jpg

PKK Propagandasına Karşı Öğrenciler İstiklal Marşı Okudu 

PKK'lı grup bölücübaşı lehinde sloganlar atarak insanları provoke etmeye çalıştı. Bir saat boyunca bölücü provakasyona karşı öğrenciler, şehitlerimiz için saygı duruşuna geçtiler ve ardından dev bir Türk Bayrağı açarak İstiklal Marşımız eşliğinde kampüs içinde yürüyüş yaparak milli duruşlarını sergilediler.

PKK Siteleri: "Faşist Saldırı"

Şehitlerle ilgili bir bildiriye bile tahammül edemeyen bölücü terör örgütü yanlıları, her zaman olduğu gibi "mağdur edebiyatı" yaparak sosyal medyada "Faşistler saldırdı." diye ilgi çekmeye çalıştılar. Ancak olay sırasında İTÜ yemekhanesinde bulunan bütün öğrenciler gerçekleri görerek tepkilerini sosyal medyada sürdürdüler. 
Öğrencilerin kampüs içinde yaşadığı saldırı ve baskılar sosyal medyada da yer aldı.
Öğrenciler Twitter'da #İTüdePkk ÖğrencilereSaldırıyorbaşlığı altında tepkilerini gündeme taşıdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum