FLAŞ: Sahte-Sapık yüzbaşı Ergenekoncu çıktı!

FLAŞ: Sahte-Sapık yüzbaşı Ergenekoncu çıktı!
Bursa'da, kendisini 'istihbarat elamanı yüzbaşı' olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Y.D.'nin 'Ergenekon Terör Örgütü üyesi' olmaktan da ayrıca tutuklandığı bildirildi.

Zanlının evinde ele geçirilen bilgisayarlar, uzman ekiplerce incelenmeye alındı. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaş, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün '[email protected]' adresine gönderdiği mailinde, bir kişinin kendisini 'yüzbaşı' olarak tanıtarak çocuk ve genç erkeklere cinsel istismarda bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Y.D.(41) isimli kişiyi takibe aldı. Telefon görüşmelerinde erkek çocuklara, para karşılığı ilişki teklifi yaptığı belirlenen zanlının, 1'i yaşı küçük toplam 4 kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. Operasyonu genişleten polis, zanlının 14 yaşındaki erkek çoğuyla ilişkiye girmeye hazırlandığı esnada zanlıyı yakaladı. Zanlının ilişkiye girdiği kuaför kalfası, garson gibi kişilere 'askerlik durumunu çözme, kontör yükleme, iş ayarlama' gibi vaatlerde bulunduğu öğrenildi. 

Zanlı sorgulamasının ardından, "Erkek çocuğuna nitelikli cinsel istismar ve unvan gaspı' suçundan ve Terörle Mücadele Şubesi tarafından hazırlanan 'Yasa dışı terör örgütü üyesi olmak' suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Zanlının evinde yapılan aramalarda Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında dokümanlar, 2 adet dizüstü bilgisayar, 3 cep telefonu, çok sayıda porno içerikli CD, ses kaydedici, çok sayıda gençlerle girilen ilişkiye dair görüntüler ele geçirildi. 

Bilgisayarlar, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin uzman ekiplerince incelenmeye alındı. 

Zanlının lüks evde oturması ve düzgün giyimli olması, telefonla nüfuzlu kişilere ulaşabilmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.