Galatasaray Kasımpaşa'yı Ağırlıyor

Galatasaray Kasımpaşa'yı Ağırlıyor
Galatasaray, bugün Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa'yı konuk edecek...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında bugün Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Son oynadığı iki resmi maçında, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'a, ligde ise İstanbul Başakşehir'e karşı 4-0'lık skorlarla mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa karşısında kötü gidişine son vermek için mücadele edecek. Galatasaray, Kasımpaşa ile geride kalan sezonun 30. haftasında oynadığı son maçını da 4-0 kaybetmişti.

Beşiktaş'ın 14 puanla lider durumda bulunduğu ligin geride kalan 7 haftasında 13 puan toplayarak, aynı puanda bulunan Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe'nin ardından 5. sırada yer alan Sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde 3 puanın sahibi olmaya çalışacak.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

GALATASARAY MUHTEMEL

Muslera, Tarık, Semih(H.Balta), Chedjou, Telles, Dzemaili, Hamit, Selçuk, Olcan, Sneijder, Burak.

MELO YOK SEMİH ŞÜPHELİ

Galatasaray ve teknik direktörü Cesare Prandelli için Kasımpaşa maçı hayati önem taşırken, sarı kırmızılı ekibin başı yine sakatlıklarla dertte.

Başakşehir karşılaşmasında Semih ve Chedjou'nun sakatlıklarından fazlasıyla etkilenen sarı kırmızılı ekipte, Kasımpaşa maçı öncesinde takım savunmasında iki önemli isim risk altında.

Başakşehir maçında sakatlanan Felipe Melo'nun tedavisinin Kasımpaşa maçına yetişmeyeceği kesinlik kazanırken, bugünkü antrenmanda ayak bileğine aldığı darbe ile yeniden sakatlanan Semih Kaya'nın da oynaması yeniden zora girdi.

Semih Kaya'nın çekilen MR'ı sonrasında durumunun korkutucu olmadığı, ancak oynayıp oynamayacağının maçtan önce yapılacak kontrolünden sonra ve Prandelli'nin vereceği kararın ardından belli olacağı bildirildi.
     
PAŞA ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Kasımpaşa, bugün deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligde geçen hafta Torku Konyaspor'u 2-0'lık skorla geçerek puanını 12'ye yükselten lacivert-beyazlılar, Galatasaray deplasmanında geçen yıl olduğu gibi kazanarak üst üste ikinci galibiyetine ulaşmayı hedefliyor.

Bu sezon 3'er galibiyet ve beraberlikle 1 yenilgi alan Kasımpaşa, dış sahada henüz 3 puanla tanışamadı. Deplasmanda İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor'la berabere kalıp, Akhisar Belediyespor'a kaybeden Kasımpaşa, Sarı-kırmızılı takımı yenip deplasmandaki 3 puan hasreti dindirmeyi de amaçlıyor.

GALATASARAY'DA 2 OYUNCU SINIRDA

Ev sahibi Galatasaray'da, Kasımpaşa maçı öncesi 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Geride kalan 7 haftada 3'er sarı kart gören Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, Kasımpaşa maçında yeniden sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.