Uğur Dündar Fena Çuvalladı

Uğur Dündar Fena Çuvalladı
İstanbul Ümraniye'deki adresleri karıştıran Uğur Dündar, 'araştırmacı-gazetecilik' yapayım derken fena çuvalladı.

Ümraniye'deki iki ayrı mahallede bulunan iki aynı isimli caddeyi karıştıran Dündar, İlim Yayma Cemiyeti'ni IŞİD'e destek veren bir internet sitesinin sahibi olmakla suçladı; yer yerinden oynadı.

Uğur Dündar, çalıştığı gazetede yayınlanan köşe yazısında IŞİD'in propagandasını yapan bir siteden bahsedip, bu sitenin domain sorgulamasını yaptığında, Zeynel Abidin Kaya tarafından yönetildiğini ve adresinin de Atakan Caddesi No: 13 A.Dudullu-Ümraniye olduğunu iddia etti.

ZİNCİRLEME HATALAR...

Bu adrese baktığında da karşısına Erdem Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş. unvanlı bir şirket ve ona ait "Özel Ümraniye İrfan Lisesi" çıktığını ileri sürdü. Hızını alamayan Dündar, Ticaret Sicili'nden Erdem Özel Eğitim Hizmetleri şirketinin ortaklarına baktığında ise karşısına İlim Yayma Vakfı çıktığını ileri sürdü. Dündar'a göre, IŞİD'in propagandasını yapan site İlim Yayma Cemiyeti kontrolündeydi.

YASAL YOLLARA BAŞVURULACAK

Fakat Uğur Dündar'ın Ümraniye'deki iki ayrı mahalledeki aynı cadde ismini karıştırdığı bu sebeple IŞİD kontrolündeki siteyi İlim Yayma Vakfı ile irtibatlı gösterme hatasına düştüğü anlaşıldı. Erdem Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş.'nin avukatı İsrafil Kömürcü yasal yollara başvuracaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum