Bu Kez Temeli Atılıyor

Bu Kez Temeli Atılıyor
4 yıl önce müjdesi verilen “Tabela Hastanesi” için nihayet kazma vuruluyor. İhalesine itiraz edildiği için başlanamadığı belirtilen 200 yataklı hastane projesinin en kısa zamanda temelinin atılacağı açıklandı.

Başkent Ankara’nın merkez ilçelerinden Mamak’ta, AK Partili belediyenin henüz temeli bile atılmamış olan hastane projesi için “Hastanemiz hayırlı olsun” yazılı tabela asmış olması tartışma konusu olmuştu.

Yaklaşık 2 ay önce Habervaktim, Mamak Belediyesi’nin temeli dahi atılmamış olan proje alanına “Hastanemiz Hayırlı Olsun” tabelası asmış olmasını eleştirmiş, verilen sözün yerine getirilerek, hastane inşaatına biran önce başlanılması yönünde haberler yapmıştı. Gerek Belediye gerekse TOKİ yetkilileri haberlerimiz üzerine yaptıkları açıklamada, projeye, ihaleye yapılan itiraz nedeniyle başlanamadığı, itiraz sürecinin sonuçlanmasının ardından temelin atılacağını bildirmişlerdi.

BELEDEYİ: KISA BİR SÜRE SONRA TEMELİ ATILACAK

Sürecin akıbetini sorduğumuz Mamak Belediyesi yetkililerinin gazetemize yaptığı açıklamaya göre, mahkeme sonuçlandı ve en yakın zamanda hastanenin temeli atılacak. Hastanenin yapılmasını dört gözle bekleyen Mamak halkı bu projeyle birlikte dakikalarca yol gitmekten kurtulmayı umuyor.

UZUN ZAMANDIR HASTANEYİ BEKLİYORLAR

2011 yılı Yatırım Programı’na alınan ve TOKİ’nin yapacağı 200 yataklı hastane projesinin bu kadar gecikmesi büyük tartışmalara neden olmuştu. Verilen sözlerin zamanında yerine getirilmemesi Mamaklıları çileden çıkarmıştı. Bölge halkı uzun zamandır Mamak Devlet Hastanesi inşaat temelinin atılmasını bekliyor.

Habervaktim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum