2014-2015 AÖF Kayıt Yenileme ve Sınav Tarihleri

2014-2015 AÖF Kayıt Yenileme ve Sınav Tarihleri
AÖF 2015 yılı için sınav takvimini duyurdu, AÖF sınav tarihlerini görmek için aşağıdaki haberi okuyunuz.

AÖF tarafından gerçekleştirilen ve birçok kişinin eğitimini buradan devam ettirdiği sınav sistemi, sınavların hangi tarihte yapılacağı belli oldu. 

Bu sene AÖF’yi kazanan öğrenciler kayıtlarını 1-12 Eylül tarihlerinde yapıldı. Daha önceki öğrenciler ise ders kayıtlarını 15-26 Eylül tarihleri arasında yaptılar. Kayıtlarla ilgili tüm açıklamalar, AÖF’ye ait resmi internet sitesinde yer alıyor. Sınavlar ise; Güz Dönemi Ara Sınavı 6-7 Aralık 2014, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 24-25 Ocak 2015, Bahar Dönemi Ara Sınavı 25-26 Nisan 2015, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 6-7 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme (Açıköğretim, İktisat ve İşletme): Kasım 2014 tarihleri arasında. AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme (Açıköğretim, İktisat ve İşletme): Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Kayıt gruplarının internet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 00:00'da başlayacak, son günü saat 17:00'da sona erecektir.

AÖF NEDİR?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren, Anadolu üniversitesinin bir fakültesidir. Kendi ikamet ettiği ilde üniversite kazanamayıp farklı illerde okuma imkanı olmayan, hatta örgün olarak üniversite okumaya fırsatı olmayan Türk vatandaşlarının imdadına koşan bir sistemdir Açıköğretim. Tüm Türkiye’de hizmet veren açıköğretim fakültesi, bunun yanı sıra KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa’da da Türk vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.