Bilic De Küfür Etmiş!

Bilic De Küfür Etmiş!
Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki tartışmalı derbiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında, derbide yaşanan 'küfür' tartışmalarıyla ilgili o,ldukça ilginç açıklamalar yaptı.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

"Bilic'in dün görüntüleri ortaya çıktı. Gazetemde Sırpça-Hırvatça'yı çok iyi bilen bir arkadaşım var. O da teyit etti. Bilic'in de küfürü var. İngilizce küfür olduğunu Emre iddia ediyor. Herkes herkese küfür etmiş yani. Emre'nin görüntüleri kadar Bilic ile ilgili net görüntüler de var maalesef.

"NASIL KÜFÜR EDİYORSUNUZ?"

"Kimseye ahlak dersi vermek niyetinden değilim. Ben de küfür ediyorum. Benim sorum şu; nasıl küfür ediyorsun? Emre, Volkan, Bilic, nasıl küfür ediyorsunuz, bu riski nasıl alıyorsunuz? Hakem duydu attı diyelim, ne yapcaksın. Bilic, Emirates'te bunu yapabilir mi, durum farklı olmaz mı? Çünkü orada, sahanın kenarında farklı bir figür. Beşiktaş'ın onun gibi bir lideri yok. Futbolcu gibi performans gösteriyor. İlk Arsenal maçında son dakikada atıldı. Büyük hata yaptı. İkinci maça çıkmadı."

"FENERBAHÇELİLER DE 'EH' DER"

"Emre bu riski nasıl alıyor? Rakip 10 kişi kalmış, 1-0 öndesin, Emre 10 saniye sonra atılsa kariyeri biter. Galatasaray maçında da atılmışsın geçen sene. Fenerbahçeliler de "Eh" der. Bir, iki, üç, dört iş değişir. Bİlic de bunun riskini nasıl alıyor. Bu kadar mı önemli bu mevzu? Yetmedi mi?"

"BILIC ŞİKAYET EDİYORSA, KENDİ DE ETMEYECEK"

"Bilic şikayet ediyorsa, "Emre bana küfretti" diye, haklı, sen de etmeyeceksin o zaman. İnsanlar büyük olduğu için mi küfretmemeli, sadece kendimizden küçüklere mi küfür ediyoruz. Bu topyekün bir delilik halini aldı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.