Cv’ni Güncelle “Tek İsim İki Etkinlik”

Cv’ni Güncelle “Tek İsim İki Etkinlik”
Bu yıl 16. yaşını kutlayan Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, iş ve kariyer etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Yıldız İşletme Kulübü’nün gelenekselleşen Cv’ni Güncelle etkinliği, bu yıl “Tek İsim, İki Etkinlik” kapsamında 9. kez büyük isimlerin katılımıyla Beşiktaş ve Davutpaşa Kampüslerinde  gerçekleşiyor.

Önceki yıllarda iki ayrı etkinlik olarak düzenlenen “Cv’ni Güncelle Yıldız” ve “Cv’ni Güncelle Davutpaşa” bu yıl tek isim altında birleşiyor. 18 Kasım’da Beşiktaş Kampüsü Oditoryum Sergi Salonu’nda; 19-20-21 Kasım’da ise Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan etkinlik Yıldızlı öğrencilerin yanı sıra başka üniversitelerden öğrencilerin de katılımına açık olacaktır. Alanında uzman pek çok kişinin konuk olduğu, markalaşmadan pazarlamaya, liderlikten Cv hazırlamaya, mülakat tekniklerinden girişimciliğe kadar gerçekleşecek olan çeşitli eğitimler sonunda katılımcı öğrencilere her oturum için ayrı sertifika verilecektir. Her geçen yıl daha da artan katılımcı sayısı ve prestijiyle öğrencilere farklı bakış açıları kazandıran etkinlik, eğlenceli oturumlarıyla kariyer planlamalarında da öğrencilere öncü olmayı hedefliyor.

Etkinliğin Facebook Linki İçin Tıklayın

10407687_661296083991399_545194299204021766_n.jpg görüntüleniyor

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.