Karın Ağrısı Diye Gitti Tümör Çıktı

Karın Ağrısı Diye Gitti Tümör Çıktı
Hastanede yapılan tetkiklerde safra yollarına bası yapan tümör tespit edilen kadının vücudundaki tümör başarılı bir ameliyatla alındı.

Ameliyatı gerçekleştiren Medicana KonyaHastanesi Genel Cerrahi Bölümü’nden Op. Dr. Olcay Arıcı ve Doç. Dr. Gökhan Söğütlü, hastanın başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi.

Doç. Dr. Gökhan Söğütlü, “Hastamız bize karın ağrısı ve vücutta sararma şikayetleriyle başvuruyor. Yapılan tahlillerde safra yollarına dıştan bası yapan bir tümörel yapı gözleniyor. Olcay Bey ile birlikte ameliyata aldık hastamızı. Safra yollarına gerçekten dıştan bası yapan tümörel bir kitle vardı. Onu temizleyerek hastamızı rahatlattık. Bunun o bölgeden mi kaynaklı, yoksa başka yerden sıçramış bir tümör ya da lezyon olup olmadığını bilmiyoruz.

Bu patoloji sonucunda belli olacak. Sonuçta o basıyı ortadan kaldırdığımız için hastamız gayet rahat ve iyi durumda. Şuan sadece patoloji sonucunu bekliyoruz. Tümör gerçekten o bölgeye yapışıktı. Yer yer ana yapılar dediğimiz yapılar var. Oralara da yapışıktı ve temizledik. Safra yollarına komşu olan tümörler çok sık görülen şeyler değil. Çok nadir görülmeseler de çok sık da görülmez. Net sonucu patoloji sonuçları verecek. Patoloji sonucunu bekliyoruz” dedi.

Uysal Mahmud’un eşi Süheyl Ali ise, “Eşim karın ağrısından çok şikayet ediyordu.Cerrahi müdahale gerekti ve gereken yapıldı. Ameliyat çok iyi geçti. İyi bir hastane, doktorlar çok iyi, hemşireler çok iyi, her şey çok güzel” diye konuştu.

Kaynak : İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.